Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Venttiilit

Venttiilit -otsikon alla on paljon tuotteita, erityisesti muut venttiilit -osioon on kerätty suuri osa tavanomaisista virtauksen hallintaan tarvittavista komponenteista. Paljon on myös jätetty pois, jos etsimääsi venttiiliä ei ole esillä, niin ota yhteyttä sähköpostilla. Toimitamme myös varaosia esim. Kontak-venttiileihin.

Käsihallintaventtiilit

Toimitamme käsihallintaventtiilejä ja varaosia mm. Badestnost, Bucher, Hypro, Kontak ja Salami.


Sähköventtiilit

Sähköventtiilin sijoittaminen koneeseen on yksinkertaista, koska mekaanista käyttölaitetta ei tarvita, sähköisellä keinuvivulla tms. ohjaat kevyesti venttiilin toimintoja.
Esillä on vain pieni osa saatavilla olevista sähköventtileistä. Ryhmälaatalle suuntaventtiilin alle asennettavia paineenrajoitus- vasta-, paineenalennus-, ym. moduliventtiilejä on esillä muut venttiilit -tuoteryhmässä.


Muut venttiilit

Tähän tuoteryhmään on koottu lähinnä putkistoasenteisia virtauksen hallintaan liittyviä venttiilejä. Mukana on myös peruslaatalle asennettavia moduliventtiilejä.


Venttiilitarvikkeet

Kahvat, pohjalevyt, sarjanipat ym nippelit venttiileihin on koottu tähän tuoteryhmään.


Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa