Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea.
Yrittäjän eläköitymisen myötä aloitamme varaston tyhjennysmyynnin.


Toimituskulut alkaen 5€

Venttiilit

Venttiilit -otsikon alla on paljon tuotteita, erityisesti muut venttiilit -osioon on kerätty suuri osa tavanomaisista virtauksen hallintaan tarvittavista komponenteista. Paljon on myös jätetty pois, jos etsimääsi venttiiliä ei ole esillä, niin ota yhteyttä sähköpostilla. Toimitamme myös varaosia esim. Kontak-venttiileihin.

Käsihallintaventtiilit

Toimitamme käsihallintaventtiilejä ja varaosia mm. Badestnost, Bucher, Hypro, Kontak ja Salami.


Sähköventtiilit

Sähköventtiilin sijoittaminen koneeseen on yksinkertaista, koska mekaanista käyttölaitetta ei tarvita, sähköisellä keinuvivulla tms. ohjaat kevyesti venttiilin toimintoja.
Esillä on vain pieni osa saatavilla olevista sähköventtileistä. Ryhmälaatalle suuntaventtiilin alle asennettavia paineenrajoitus- vasta-, paineenalennus-, ym. moduliventtiilejä on esillä muut venttiilit -tuoteryhmässä.


Muut venttiilit

Tähän tuoteryhmään on koottu lähinnä putkistoasenteisia virtauksen hallintaan liittyviä venttiilejä. Mukana on myös peruslaatalle asennettavia moduliventtiilejä.


Venttiilitarvikkeet

Kahvat, pohjalevyt, sarjanipat ym nippelit venttiileihin on koottu tähän tuoteryhmään.


Nyt toimituksille määräalennus!

-20% kun tilaat vähintään 100€:lla

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa