Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Vakiopumput

Vakiopumpuissa eri valmistajien tuotteet ovat keskenään vaihtokelpoisia mitoiltaan, suoritusarvoissa voi olla pieniä eroja.

1-Ryhmä

1-Ryhmän pumppujen kierrostilavuudet ovat n. 1 - 6 cm³. Ryhmän sisällä pumppujen asennusmitat ovat samat, vain pumppupesän pituus vaihtelee koon mukaan.


2-Ryhmä

2-Ryhmän pumppujen kierrostilavuudet ovat n. 5 - 25 cm³. Ryhmän sisällä pumppujen asennusmitat ovat samat, vain pumppupesän pituus vaihtelee koon mukaan.


2.5-Ryhmä

2.5-Ryhmän pumppujen kierrostilavuudet ovat n. 15 - 44 cm³. Ryhmän sisällä pumppujen asennusmitat ovat samat, vain pumppupesän pituus vaihtelee koon mukaan.


3-Ryhmä

3-Ryhmän pumppujen kierrostilavuudet ovat n. 25 - 70 cm³. Ryhmän sisällä pumppujen asennusmitat ovat samat, vain pumppupesän pituus vaihtelee koon mukaan.


Kaksoispumput

Nopeat toimitukset 2-ryhmän kaksois- ja kolmoispumpuista.


Tarvikkeet

Uraholkit, tiivisteet laipat yms on koottu tähän tuoteryhmään.


Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa