Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Vaihtovirtakoneikot

Valovirtakoneikko 2-tehopumpulla ja käsihallintaventtiilillä vaikka pienen klapikoneen voimanlähteeksi.

840,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Koneikkomalli, jonka tavanomaisin käyttö on autonostimissa. Moottori on 3-vaiheinen 3 kW:n tehoinen, koneikko asennetaan pystyyn, 8 litran muovitankki alapuolella. Nosto koneikkoa käyttämällä, lasku sähköisellä laskuventtiilillä, laskulinjassa painekompensoitu virtaventtiili.

550,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Hytarin vaihtovirtakoneikkoja on toimitusohjelmassa useita eri malleja. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin saat tarjouksen haluamastasi paketista, tuotteita ei ole hinnoiteltu verkkokauppaan.

0,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kotimainen pitkäkestoiseen käyttöön soveltuva Heavy Duty -koneikko. Koneikko on kasattu luotettavien komponenttivalmistajien osista, voit räätälöidä koneikon käyttötarpeesi mukaan.

1 264,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Pumppu-moottoriyhdistelmät kootaan asiakkaan tarpeiden mukaan, tässä on esillä muutama malli.

315,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa