Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea.
Yrittäjän eläköitymisen myötä aloitamme varaston tyhjennysmyynnin.


Toimituskulut alkaen 5€

Tarvikkeet

Nipat

Liitinnippoja on pääasiassa BSP/G -kierteillä, mutta varastoimme myös muunnosnippoja eri kierretyyppien välille. Putkiasennuksissa tarvittavia leikkuurengasliittimiä on pieni valikoima, putkia emme toimita.


Asennustarvikkeet

Usit-tiivisteitä, pikaliittimiä, letkunkiristimiä ym. on koottu tähän tuoteryhmään. Kohtuuhintaisia pientarvikkeita on tarjolla laidasta laitaan..


Öljysäiliöt

Pienkoneikkojen muovitankkien lisäksi omasta varastosta löytyvät terässäiliöt n. 70 litran kokoluokkaan asti. Valikoimissa on asennusvalmiita pintamaalattuja öljytankkeja ja pohjamaalattuja aihioita irtokannella, myös alumiinitankit kuuluvat toimitusohjelmaan.


Traktoritarvikkeet

Traktoreiden merkkikohtaiset pumput ja tiivisteet ovat omassa tuoteryhmässään. Tänne on koottu traktori-, perävaunu- ja konetarvikkeita, jotka eivät välttämättä ole merkkikohtaisia - siis pääasiassa yleistarvikkeita konemiehille.


Suodattimet

Hyllystä löytyy vaihtopatruunoita ja suodatinkokonaisuuksia hydrauliikan imu- ja paluulinjoihin. Painesuodattimet ovat toimitusmyynnissä. Toimittamamme suodattimet ovat tunnettuja merkkeja: MP Filtri, Ikron, OMT, UFI..


Öljynjäähdyttimet

Öljymäärää lisäämällä saadaan hukkalämpöä sidottua, mutta paluulinjaan asennetulla jäähdyttimellä saadaan öljyn lämpötila pidettyä sopivalla tasolla ja kylmissä oloissa pienempi öljymäärä saavuttaa nopeammin hyvän toimintalämpötilan.


Tiivisteet

Pumppujen huollossa ja asenuksessa tarvittavia tiivisteitä toimitetaan pääasiassa toimitusmyyntinä, mutta jotain löytyy myös omasta hyllystä. Tähän tuoteryhmään on koottu varastoitavat tuotteet.


Nyt toimituksille määräalennus!

-20% kun tilaat vähintään 100€:lla

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa