Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on esillä omasta varas­tosta löy­tyvät tarvikkeet. Pääosa tuotteista on jo myyty loppuun, mutta vielä on mahdollisuus tehdä edullisia hankintoja.
Yrittäjän eläköitymisen vuoksi koko varaston myydään nyt ulosheittohinnoin!


Toimituskulut alkaen 5€

Tarvikkeet

Nipat

Liitinnippoja on pääasiassa BSP/G -kierteillä, mutta varastoimme myös muunnosnippoja eri kierretyyppien välille. Putkiasennuksissa tarvittavia leikkuurengasliittimiä on pieni valikoima, putkia emme toimita.


Asennustarvikkeet

Usit-tiivisteitä, pikaliittimiä, letkunkiristimiä ym. on koottu tähän tuoteryhmään. Kohtuuhintaisia pientarvikkeita on tarjolla laidasta laitaan..


Öljysäiliöt

Pienkoneikkojen muovitankkien lisäksi omasta varastosta löytyvät terässäiliöt n. 70 litran kokoluokkaan asti. Valikoimissa on asennusvalmiita pintamaalattuja öljytankkeja ja pohjamaalattuja aihioita irtokannella, myös alumiinitankit kuuluvat toimitusohjelmaan.


Traktoritarvikkeet

Traktoreiden merkkikohtaiset pumput ja tiivisteet ovat omassa tuoteryhmässään. Tänne on koottu traktori-, perävaunu- ja konetarvikkeita, jotka eivät välttämättä ole merkkikohtaisia - siis pääasiassa yleistarvikkeita konemiehille.


Tiivisteet

Pumppujen huollossa ja asenuksessa tarvittavia tiivisteitä toimitetaan pääasiassa toimitusmyyntinä, mutta jotain löytyy myös omasta hyllystä. Tähän tuoteryhmään on koottu varastoitavat tuotteet.


Tyhjennysale!

-40%

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa