Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Tarjoukset

Täältä voi löytyä mitä vaan. Joskus varastosta löytyy tavaraa, joka ei liiku tarpeeksi ripeästi, tai tuotteita jotka ovat saaneet kuljetuksessa pikku kolhuja. Ja vuosien mittaan on myös maatilan ja omiin nurkkiin kertynyt tarvekaluja, joille itsellä ei ole enää käyttöä.
Nyt yrittäjän eläköidyttyä on sopiva hetki karsia rönsyt pois, jos vaikka menestyvälle hydrauliikan verkkokaupalle löytyisi lähivuosina osaava jatkaja.

Filtrec paluusuodatinrunkoon sopivat patruunat. Kaksi kokoa, FR1 22 ja FR1 30 runkoon sopivat mallit.

10,00 €* / Pakkaus
*sis. ALV

Ikron HF-547 paluusuodattimen vaihtopatruuna.

10,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Nailonkomposiitista valmistettu italialainen kevyt ja kestävä paluusuodatin upotettavaksi säiliön kanteen. Käytetään, kun tankin kannella on peruslaatta, josta virtaukset ohjataan toimilaitteisiin. Ei öljyvuotoja kannelle, kun kaikki liitännät ovat tankin sisäpuolella.

10,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Perinteisestä P80-venttiilistä muokattu kickout-venttiili. Venttiilit ovat 80 L virtaukselle G1/2" -liitännöin, paine (P) G1/2 ja paluu (T) G3/4. Säädettävällä paineenrajoitusventtiilillä.

145,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Helpotusta polttomoottorin asennukseen ja siirtelyyn: valmis pintamaalattu suojakehikko.

25,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Esim. TCM- ja ABT-trukeissa käytetty vastapäivään pyörivä pumppu, jossa takalähdöt.

145,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Whiten minimoottorin sivuliitäntä-malli. Minimoottorit ovat nopeakäyntisiä, toisaalta moottorin vääntömomentti on varsin vaatimatonta tasoa. Moottorit ovat kahteen suuntaan pyöriviä.

129,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa