Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

T-nipat

Ulkokierteinen 4-tienippa letkujen haaroitukseen, kätevä esim. perävaunun jarrulinjan haaroitukseen akselikohtaisesti oikea/vasen.

7,70 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa virtauslinjan haaroitukseen, puristetut mutterit kaikissa linjoissa. Kierteen koko ei vaihdu, kaikkien liitoksien tiivistys  60° kartiopinnalla.

6,30 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa, jonka voi asentaa haluttuun suuntaan lukitusmutterin ansiosta.

7,20 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa virtauslinjan haaroitukseen, sisäkierreliitoksen puristettu mutteri sivuhaarassa. Kierteen koko ei vaihdu, kaikkien liitoksien tiivistys  60° kartiopinnalla.

3,90 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa virtauslinjan haaroitukseen, sisäkierreliitoksen puristettu mutteri suorassa osassa. Kierteen koko ei vaihdu, kaikkien liitoksien tiivistys  60° kartiopinnalla.

4,90 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa virtauslinjan haaroitukseen, ulkokierre kaikissa linjoissa. Kierteen koko ei vaihdu, kaikkien liitoksien tiivistys  60° kartiopinnalla.

3,50 €* / Kpl
*sis. ALV

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
110,00 €*
*sis. ALV
61,00 €*
*sis. ALV
360,00 €*
*sis. ALV
30,00 €*
*sis. ALV
240,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa