Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

T-nipat

Paineenmittaus ei voi paljon helpommaksi tulla. Tämä yhdysnippa sopii 1/4", 3/8", 1/2" ja 3/4" liitäntään, tiivistys BSP 60° kartiolla tai ulkokierteen voi tiivistää myös tasopinnalle usit-tiivisteellä. Näppärä liittää vaikka tilapäisesti letkun väliin. Yhdysnipassa on suora 1/4" sisäkierre, johon sopii esim. paineenmittauspikaliitin.

9,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Ulkokierteinen 4-tienippa letkujen haaroitukseen, kätevä esim. perävaunun jarrulinjan haaroitukseen akselikohtaisesti oikea/vasen.

7,70 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa virtauslinjan haaroitukseen, puristetut mutterit kaikissa linjoissa. Kierteen koko ei vaihdu, kaikkien liitoksien tiivistys  60° kartiopinnalla.

6,30 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa, jonka voi asentaa haluttuun suuntaan lukitusmutterin ansiosta.

7,20 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa virtauslinjan haaroitukseen, sisäkierreliitoksen puristettu mutteri sivuhaarassa. Kierteen koko ei vaihdu, kaikkien liitoksien tiivistys  60° kartiopinnalla.

3,90 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa virtauslinjan haaroitukseen, sisäkierreliitoksen puristettu mutteri suorassa osassa. Kierteen koko ei vaihdu, kaikkien liitoksien tiivistys  60° kartiopinnalla.

4,90 €* / Kpl
*sis. ALV

T-liitin JIC 74° tiivistyspinnoilla. Ulkokierteinen liitin, jossa yksi sisäkierteinen liitäntä suoraan jatkuvassa linjassa.

7,90 €* / Kpl
*sis. ALV

T-nippa virtauslinjan haaroitukseen, ulkokierre kaikissa linjoissa. Kierteen koko ei vaihdu, kaikkien liitoksien tiivistys  60° kartiopinnalla.

3,50 €* / Kpl
*sis. ALV

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa