Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Suorat ulkokierrenipat

Kaksoisnippa suoralla ulkokierteellä, johon liittyy usein kirjaintunnus: BSPP, BSP, G tai R. Molemmin puolin sama kierretyppi, myös supistavat liittimet löytyvät tästä osiosta.

Tiivistys joko 60° kartiolla tai usit/Cu-tiivisteellä kuusiokannasta.

0,60 €* / Kpl
*sis. ALV

Kuristusnippa tee-itse-miehelle. Normaali kaksoisnippa, mutta läpiporaus on tekemättä. Voit itse porata haluamasi reiän ja saat sen myötä kuristetun virtauksen.

3,50 €* / Kpl
*sis. ALV

Pitkä kaksoisnippa esim. läpivientiin tai kun liittimiä pitää porrastaa eri korkeuksille. Käytä läpiviennin tiivistykseen usit-tiivistettä, nippa tiivistyy seuraavaan liittimeen 60° kartiolla.

1,70 €* / Kpl
*sis. ALV

Kaksoisnippa, jossa kierretyyppi vaihtuu: BSP 60° - BSPT. Suorakierteinen puoli tiivistyy perinteiseen tapaan joko kartiolla tai usit-tiivisteellä. Kartiokas puoli voi tarvita liiman tai teipin kierteisiin ennen asennusta.

Liittimen tunnuksessa oleva T-kirjain viestii lähes aina nipan olevan katiokas (Taper), P-kirjain puolestaan  kertoo kierteen olevan suoran (Parallel).

2,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kaksoisnippa, jossa kierre- ja tivistyskartio vaihtuu: BSP 60° - JIC 74°.  JIC-liitin on tuumaisella kierteellä, yleinen mobiililaitteissa. Kartion suunta on päinvastoin kuin BSP-liittimissä. BSP puoli tiivistyy perinteiseen tapaan joko kartiolla tai usit-tiivisteellä, JIC kartiollaan.

1,50 €* / Kpl
*sis. ALV

Kaksoisnippa, jossa kierretyyppi vaihtuu: BSP 60° - millinen koko. BSP puoli tiivistyy perinteiseen tapaan joko kartiolla tai usit-tiivisteellä, millinen puoli tasotiivisteellä (usit tai kupari).

2,10 €* / Kpl
*sis. ALV

Kaksoisnippa, jossa kierretyyppi vaihtuu: BSP 60° - NPT. Suorakierteinen puoli tiivistyy perinteiseen tapaan joko kartiolla tai usit-tiivisteellä. Kartiokas puoli voi tarvita liiman tai teipin kierteisiin ennen asennusta.

2,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Ulkokierteinen kaksoisnippa, jossa suora G-kierre tasotiivisteellä ja UNF-kierteinen puoli ORFS -tiivistyksellä.

1,90 €* / Kpl
*sis. ALV

Kaksoisnippa, jossa kierretyyppi vaihtuu: BSP 60° - SAE.

BSP puoli tiivistyy perinteiseen tapaan joko kartiolla tai usit-tiivisteellä. SAE-puoli tarvitsee o-renkaan tiivistystä varten, kun sisäkierteen ja tasopinnan välissä on viiste o-rengasta varten.

1,50 €* / Kpl
*sis. ALV

Supistava läpivientinippa kontramutterilla. Kierteen (G) koko vaihtuu, molemmissa päissä BSP 60° kartio.

3,90 €* / Kpl
*sis. ALV

Tuumaiset G nipat tiivistyvät luotettavasti itsekeskittävillä usit-tiivisteillä. 100 kpl tehdaspakkauksissa hintakin on kohdallaan.

9,00 €* / Pakkaus
*sis. ALV

Kompakti teräsrunkoinen vastaventtiili, ulkomitat kuin kaksoisnipassa. Kun toimilaitteen virtaussuunta ei saa mennä väärinpäin; käytä näitä esim. pikaliittimen pistokkeen asennuksessa ja vältyt vahingoilta.

12,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa