Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on esillä omasta varas­tosta löy­tyvät tarvikkeet. Pääosa tuotteista on jo myyty loppuun, mutta vielä on mahdollisuus tehdä edullisia hankintoja.
Yrittäjän eläköitymisen vuoksi koko varaston myydään nyt ulosheittohinnoin!


Toimituskulut alkaen 5€

Siipipumput

Vickers/Eaton siipipumppujen mallisarjoja vastaavat IFP-pumput ovat tilattavissa noin viikon toimitusajalla. Valmistaja on International Fluid Power (USA).

Lukuisista mallisarjoista tähän on otettu esimerkiksi vain pieni otos.

IFP V20

V20-sarjan siipipumpuissa on virtausaukot aina sisäkierreliitännällä, tavanomaisella G-kierteellä (BSP). Pumppujen pyörimissuunta on helposti käännettävissä. Akselit ovat tuumamitoilla ja tuotot ilmoitetaan usein amerikan gallonissa.


IFP 20-45VQ

20-45VQ on mobiilikäyttöön tarkoitettu mallisarja, joka eroaa vastaavasta V-sarjasta korkeammalla paineenkestolla ja suuremmalla käyntinopeudella. Esille on otettu 25VQ-pumput, rinnakkaismalleja ovat 20V/20VQ, 35V/35VQ ja 45V/45VQ, nämäkin on tilattavissa noin viikon toimitusajalla.

Pumppujen pyörimissuunta on helposti käännettävissä. Akselit ovat tuumamitoilla ja tuotot ilmoitetaan usein amerikan gallonissa.


IFP 2520VQ ym.

Kaksoissiipipumpuissa on valtavasti kokovaihtoehtoja ja myös käyttötarkoituksen mukaan V- ja VQ-mallit.

Pumppujen pyörimissuunta on helposti käännettävissä. Akselit ovat tuumamitoilla ja tuotot ilmoitetaan usein amerikan gallonissa.


Tyhjennysale!

-40%

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa