Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Siipipumput

Vickers/Eaton siipipumppujen mallisarjoja vastaavat IFP-pumput ovat tilattavissa noin viikon toimitusajalla. Valmistaja on International Fluid Power (USA).

Lukuisista mallisarjoista tähän on otettu esimerkiksi vain pieni otos.

IFP V10

V10 on pienikokoisin siipipumppu, näissäkin siipipumpuissa on virtausaukot aina sisäkierreliitännällä, tavanomaisella G-kierteellä (BSP). Pumppujen pyörimissuunta on helposti käännettävissä. Akselit ovat tuumamitoilla ja tuotot ilmoitetaan usein amerikan gallonissa.


IFP V20

V20-sarjan siipipumpuissa on virtausaukot aina sisäkierreliitännällä, tavanomaisella G-kierteellä (BSP). Pumppujen pyörimissuunta on helposti käännettävissä. Akselit ovat tuumamitoilla ja tuotot ilmoitetaan usein amerikan gallonissa.


IFP 20-45VQ

20-45VQ on mobiilikäyttöön tarkoitettu mallisarja, joka eroaa vastaavasta V-sarjasta korkeammalla paineenkestolla ja suuremmalla käyntinopeudella. Esille on otettu 25VQ-pumput, rinnakkaismalleja ovat 20V/20VQ, 35V/35VQ ja 45V/45VQ, nämäkin on tilattavissa noin viikon toimitusajalla.

Pumppujen pyörimissuunta on helposti käännettävissä. Akselit ovat tuumamitoilla ja tuotot ilmoitetaan usein amerikan gallonissa.


IFP 2520VQ ym.

Kaksoissiipipumpuissa on valtavasti kokovaihtoehtoja ja myös käyttötarkoituksen mukaan V- ja VQ-mallit.

Pumppujen pyörimissuunta on helposti käännettävissä. Akselit ovat tuumamitoilla ja tuotot ilmoitetaan usein amerikan gallonissa.


Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa