Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

OMR-malli

OMR-sarjan moottoreissa kiinteä staattorikehän nokat muodostuvat irrallisista rullista, joka on vakiintunut toteutustapa raskaan kuormituksen moottoreille. Öljyvirtausta ohjataan tässäkin mallissa käyttöakseliin lovetulla kiertoluistiventtiilillä.

Moottoreissa on lieriö Ø25 mm akseli 8 mm kiilalla. Kiinnityslaippa on soikea SAE 2-pulttinen, pulttiväli on 106,4 mm. Kohdistusolake on Ø82,5 mm, virtausaukot G1/2" SK.

Kertojavaihteen, pumpun tai moottorin asennusta helpottamaan tehty plasmaleike 8 mm:n S355 -teräslevystä. Sovitepinnat koneistettu.

20,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kun OMR-tyypin moottorit valmistaa Bauer, niin mallimerkintä on BMR.

Bauerin OMR-tyypin moottori noudattaa std-mitoitusta ja siihen sopivat suoraan esim. laippaan asennettava paineenrajoitusventtiili. Moottorit ovat molempiin suuntiin pyöriviä, korkeapainetiivisteillä varustettuja, kokoluokat 50 - 400 cm³.

199,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Hydraulimoottorin tarkkaan nopeuden hallintaan, venttiili sopii suoraan OMP- ja OMR-moottoreiden lähtöihin.

90,00 €* / Kpl
*sis. ALV

OMP ja OMR -tyyppisten geroottorimoottoreiden helppoon hallintaan käsivipu suoraan moottorin päälle. Helppo asennus, ei tarvita yhtään ylimääräistä letkua.

150,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräsrunkoinen suoraanohjattu paineenrajoitusventtiii OMP ja OMR-tyyppisten moottoreiden liitäntälaippaan.

85,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kartioholkilla kiinnitettävä napa esim. geroottorimoottorin akselille.

25,00 €* / Kpl
*sis. ALV

OMR-tyypin moottorit mallimerkinnällä MR valmistaa perinteikäs ja hyvin tunnettu M+S Hydraulic.

M+S:n OMR-tyypin moottori noudattaa std-mitoitusta ja siihen sopivat suoraan esim. laippaan asennettava paineenrajoitusventtiili. Moottorit ovat molempiin suuntiin pyöriviä, varasto-ohjelmassa on kokoluokat 50 - 315 cm³.

179,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräsrunkoinen suoraanohjattu paineenrajoitusventtiii OMP ja OMR-tyyppisten moottoreiden liitäntälaippaan. Paineenrajoitus vain toisessa linjassa, lisäksi venttiilissä on liitäntä hydraulisen jarrun ohjaukseen.

69,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kesälomalla!

Tilauksia ei käsitellä loman aikana, pahoittelut aiheutuvasta haitasta.
Toimitukset jatkuvat 16. heinäkuuta.
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
77,00 €*
*sis. ALV
395,00 €*
*sis. ALV
34,00 €*
*sis. ALV
20,00 €*
*sis. ALV
7,00 €*
*sis. ALV
210,00 €*
*sis. ALV
165,00 €*
*sis. ALV
485,00 €*
*sis. ALV
340,00 €*
*sis. ALV
49,00 €*
*sis. ALV
180,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa