Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

OMM-malli

Edullinen kiertoluistiventtiili-minimoottori vilja- ja lannoiteruuveille, kaislaleikkuriin ja moneen muuhun käyttöön. Käyttöakseli Ø 16 mm lieriö, 5 mm kiilaura. Rungon läpimitta 60 mm, kiinnitysreiät päädyssä M6 kierteillä, kohdistusolake on ∅31,5 mm, virtausaukot G3/8" SK.

Esillä on Whiten WM-sarjan ja M+S:n MM-sarjan moottorit.

Pieniin MM-, WM- ja MMS -moottoreihin on saatavana ovaali etulaippa moottorin kiinnitystä varten.

16,50 €* / Kpl
*sis. ALV

M+S:n minimoottorit kuuluvat varasto-ohjelmaan. Minimoottorit ovat nopeakäyntisiä, toisaalta moottorin vääntömomentti on varsin vaatimatonta tasoa. Moottorit ovat kahteen suuntaan pyöriviä.

127,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Whiten minimoottorin sivuliitäntä-mallit kuuluvat varasto-ohjelmaan. Minimoottorit ovat nopeakäyntisiä, toisaalta moottorin vääntömomentti on varsin vaatimatonta tasoa. Moottorit ovat kahteen suuntaan pyöriviä.

169,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa