Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

1 2 3 Seuraava sivu (45 tuotetta)

Muut venttiilit

Laadukas Gemelsin teräsrunkoinen sinkitty pallohana sisäkierreliitännällä. Paineenkesto 500 bar, paitsi koossa G3/4" 400 bar, G1" 350 bar.

15,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Valuteräsrunkoinen 3-tiejakaja, maksimi käyttöpaine 250 bar.

33,00 €* / Kpl
*sis. ALV

4/3 valintaventtiili käsikäyttövivulla. Venttiilissä on siis 4 kpl SK-liitäntöjä ja käyttövivussa kolme toimita-asentoa. Venttiili voi toimia periaatteessa vaikka kaksitoimisen sylinterin tai hydraulimoottorin ohjausventtiilinä, soveltuu monipuoliseen virtauksen ohjaukseen.

65,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Yhdellä käsiventtiilillä voit ohjata kahta toimintoa käyttämällä  tuplaajaa. Mitoitettu 60 litran virtaamalle, käsikäyttöinen.

115,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräsrunkoinen, automaattinen regeneroiva venttiili esim. klapikoneen halkaisusylinterille tai jätepuristimelle. Paineen pysyessä säätöarvoa pienempänä, johdetaan öljyvirtaus sylinterin varren puolelta männän taakse = pikaliike. Paineraja säädettävissä 60 - 350 bar.

120,00 €* / Kpl
*sis. ALV

G/BSP-kierteinen banjoruuvi, jossa on säädettävä virtavastusventtiili. Todella näppärä, kun pitää rajoittaa esim. sylinterin liikenopeutta.

5,90 €* / Kpl
*sis. ALV

Cetop 3 peruslaatalle voi asentaa sähköventtiilin asemesta myös käsihallintaventtiilin - ulkomitoiltaan pieni ratkaisu käsihallintaan.

175,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Hydraulimoottorin tarkkaan nopeuden hallintaan, venttiili sopii suoraan OMP- ja OMR-moottoreiden lähtöihin.

94,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Hydraulimoottorikäyttöisten köysirumpujen, verkonvetolaitteiden yms. ohjaukseen (nopeus ja suunta) kehitetty 3/8" käsiventtiili. Sopii maksimissaan 40 l/min virtaukselle ja 250 bar paineelle. Paineenrajoitus tehdasasetuksena 140 bar, säädettävissä

285,00 €* / Kpl
*sis. ALV

OMP ja OMR -tyyppisten geroottorimoottoreiden helppoon hallintaan käsivipu suoraan moottorin päälle. Helppo asennus, ei tarvita yhtään ylimääräistä letkua.

150,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kuormanlaskuventtiili hallittuun painavan taakan käsittelyyn. Venttiili estää kuorman karkaamisen ja painumisen.
3/8" SK liitännät, 40 litran virtauksille, 1/2" malli 60 l/min. Teräsrunko, maksimipaine 350 bar.

90,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Paineohjatuista lukkoventtiileistä on esille otettu tavanomaisin teräsrunkoinen kaksoislukkoventtiili, jolla 2-toimisen sylinterin asento saadaan lukittua ohjausventtiilin vuodoista ja sylinteriin kohdistuvista iskumaisista kuormituksista riippumatta.

34,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kaksoislukkoventtiilin kompakti malli, joka kiinnitetään suoraan sylinterin 3/8" sisäkierteiseen liitäntään. Erityisen kätevä lyhyissä sylintereissä.

45,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräsrunkoinen suoraanohjattu kaksoispaineenrajoitusventtiili sisäkierre-liitännöillä ja tankkilinjalla.

46,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräsrunkoinen suoraanohjattu kaksoispaineenrajoitusventtiili sisäkierre-liitännöillä.

41,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräsrunkoinen suoraanohjattu paineenrajoitusventtiii OMP ja OMR-tyyppisten moottoreiden liitäntälaippaan.

85,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kaksoispumpun kevennysventtiiliä käyttämällä voit hyödytää molempien pumppujen virtauksen, kun kuormitus on kevyttä. Paineen noustua raja-arvon yläpuolelle isompi pumppu jää vapaakierrolle ja pienempi pumppu jatkaa voimaa vaativaa työtä keskeytyksettä.

140,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Joskus tarvitaan tarkkaa virtauksen säätöä käsihallintaventtiilillä ilman että vivusta tarvitsee pitää käsin kiinni jatkuvasti. Hy-Pron kiertyvällä vivulla varustettu suuntaventtiili lukkiutuu keskiasentoon, mutta saat halutun litramäärän kiertämällä vipua 65° myötä- ja vastapäivään. Vipu pysyy asennossaan kiinni pitämättä, näppärä venttiili vaikkapa vinssikäytössä.

345,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kuormanlaskuventtiili hallittuun painavan taakan käsittelyyn. Venttiili estää kuorman karkaamisen ja painumisen, myös V-puolen letkurikossa.
3/8" SK liitännät, 40 litran virtauksille. Teräsrunko, maksimipaine 350 bar.

62,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kuristusnippa tee-itse-miehelle. Normaali kaksoisnippa, mutta läpiporaus on tekemättä. Voit itse porata haluamasi reiän ja saat sen myötä kuristetun virtauksen.

4,00 €* / Kpl
*sis. ALV

1 2 3 Seuraava sivu (45 tuotetta)
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa