Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Mäntämoottorit

Vakiotilavuusmoottoreita toimitetaan tilausten pohjalta, ota yhteys sähköpostilla. Alla pari esimerkkiä moottorivaihtoehdoista.

Eaton

Eatonin alumiinirunkoiset mäntämoottorit ovat nopeakäyntisiä voimanpesiä. Nämä moottorit ovat  käytössä mm. pienkaivureissa, ruohonleikkureissa ja vesakkomurskaimissa. Jo pienelläkin öljyvirtauksella saadaan tehokkaita laitteita.


Sunfab

Tässä tuoteryhmässä on esillä Sunfabin liikkuvan kaluston sovelluksiin suunniteltu SCM-moottorisarja DIN5462-normin 8-ura-akselilla ja ISO7653-normin kiinnityslaipalla, jossa pulttijako on 80 x 80 mm. Muut mallit ja merkit, kysy tarjous.


Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
77,00 €*
*sis. ALV
395,00 €*
*sis. ALV
34,00 €*
*sis. ALV
20,00 €*
*sis. ALV
7,00 €*
*sis. ALV
210,00 €*
*sis. ALV
165,00 €*
*sis. ALV
485,00 €*
*sis. ALV
340,00 €*
*sis. ALV
49,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa