Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Letkut ja tarvikkeet

Valmiit letkut

Valmiin letkuasennelman tilaaminen onnistuu nyt entistä helpommin. Puristamme valitsemaasi letkuun liittimet edullisesti käyttäen Manulin valmistamia tarvikkeita. Käyttämistämme komponenteista ja niiden hinnoittelusta saat tarvittaessa lisätietoja 'Puristettavat liittimet' -osiosta.


Hydrauliikkaletkut

Manulin valmistamat korkealaatuiset letkut saat pitkänä ja pätkänä, valmiiksi puristetuilla päillä tai ilman. Letkut mitataan tarkasti (+- 0,5 mm) nykyaikaisella pulssianturi -mittalaitteella. Tilaukset ja toimitukset tehdään kuitenkin sentin tarkkuudella. Letkujen mitat ilmoitetaan letkujen katkaisumittana. Jos kuitenkin haluat letkusi pituuden liittimien tiivistystasojen etäisyyksien mukaan katkaistuna, ilmoita siitä tilauksen viestissä.


Puristettavat liittimet

Puristettavia liittimiä on esillä tavanomaiset mallit, valmistaja on luotettava Manuli. Valikoiman sisäkierteiset liittimet ovat pääasiassa liuku- tai lankalukituilla muttereilla (ei puristetuilla muttereilla), jotka säilyttävät hyvin muotonsa ja tiiveytensä vaikka niitä joutuisi välillä avaamaankin.


Kierrettävät liittimet

Perinteiset kierrettävät liittimet pelastavat monesti pulasta, kun letku pitää saada nopeati korjattua. Sopivat hyvin myös tee-se-itse -miehille. Kenttäoloissa työkaluiksi riittää kirves ja pari jakaria. Holkkeja löytyy 1-kudos- ja 2-kudosletkuille.


Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa