Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on esillä omasta varas­tosta löy­tyvät tarvikkeet. Pääosa tuotteista on jo myyty loppuun, mutta vielä on mahdollisuus tehdä edullisia hankintoja.
Yrittäjän eläköitymisen vuoksi koko varaston myydään nyt ulosheittohinnoin!


Toimituskulut alkaen 5€

Kontak varaosia

Kontak venttiileihin on saatavilla muutamia kulutusosia, kuten kaapeleita, jousikuppeja, karalukitusosia ja vipukorvakkeita. Toimitamme myös tiivisteitä, välilohkoja, sidepultteja ja päätykappaleita. Tämän venttiilimallin huolto-opas (in English, iso pdf-tiedosto).

Tulppa lisäventtiilin poraukseen. Tällä sulkutulpalla voidaan korvata linjakohtainen varoventtiili tai toimintatavan vaihtoventtiili karan yläpuolisessa porauksessa.

17,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kontakin käsihallintaventtiiliin (Commercial, Parker) on saatavilla o-rengassarjoja lohkojen väliin ja karatiivistykseen.

5,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kontakin venttiileissä on mahdollista valita yksi- ja kaksitoimisuuden välillä. Se kuitenkin edellyttää, että venttiilirungossa on karan yläpuolella poraus tälle patruunalle (linjakohtaisen varoventtiilin poraus).

34,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Parkerin (Commercial) Kontak -venttiiliin saa myös venttiililohkoja, esillä pari vaihtoehtoa.

270,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kontak -venttiili on koottu venttiililohkoista ja kahdesta päätylaipasta. Kokonaisuus puristetaan kasaan kolmella pinnapultilla.

18,00 €* / Pakkaus
*sis. ALV

Kontak -venttiileihin löytyy sekä vipukorvaketta, että kokonaista vipusettiä.

55,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kontak -venttiilin nivelosia saa varaosina. Haarukka- ja lattapäiselle vivulle on omat mallinsa.

11,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Tyhjennysale!

-40%

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa