Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Koneikot

12/24V tasavirtakoneikot

Tasavirtakoneikkoja on tarjolla iso valikoima, käyttökohteet vaikka mönkkäreistä kuorma-autoon. Käyttöjännitteet ovat joko 12V tai 24V, moottoritehot 3 kW asti. Myös pumppu-moottori -yhdistelmiä ilman tankkia ja suuntaventtiilejä.

Tasavirtakoneikot kootaan laadukkaista Hydronit-osista asiakkaan tarpeiden mukaan.


Vaihtovirtakoneikot

Vaihtovirtakoneikkojen moottorit valitaan käyttötarpeen mukaan joko 1-vaiheisista 230VAC-malleista tai 3-vaiheisista 400VAC-sarjasta. Koneikkojen moottorit ovat useimmiten 4-napaisia, siis pyörivät n. 1450 rpm, tarvittaessa koneikot voidaan varustaa myös 2-napaisilla 2900 rpm -moottoreilla.

Koneikot voidaan jakaa myös käyttösuhteen mukaan kevyt- ja heavy duty-malleihin. Kevytkoneikoissa usein moottori on kantava runko, johon tankki ja apulaitteet kiinnittyvät, paluusuodatus on vaatimaton ja käyttöjaksot lyhyitä. HD-malleissa koneikko kastaan tankin päälle, öljymäärä on suurempi ja suodatuskin tehokkaampaa.


Polttomoottorikoneikot

Tässä tuoteryhmässä ei ole nimestä huolimatta tarjolla täydellisiä koneikoita, vaan tarvikkeita koneikkojen rakentajille.


Koneikkotarvikkeet

Vakio-osista voit koota tai korjata koneikon itsekin. Tässä tuoteryhmässä on esillä tarvikkeita akselikytkimistä suodattimiin. Valikoimaan on koottu luotettavien valmistajien mittatarkkoja ja hyvin yhteensopivia komponentteja.


Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa