Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Klapikoneventtiilit

Badestnostin P81 on 1/2" käsiventtiili paluuliikkeen painevapautuksella (kickout), maksimivirtaus 80 l/min, suurin sallittu käyttöpaine 250 bar. P ja T liitännät 3/4", käyttövipu käännettävissä.

90,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Badestnostin P81-Rs on 1/2" käsiventtiili paluuliikkeen painevapautuksella (kickout), jossa on lisäksi pikaliike. Pienelläkin hydraulipumpulla saadaan nyt vauhtia klapintekoon!

130,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräsrunkoinen, automaattinen regeneroiva venttiili esim. klapikoneen halkaisusylinterille tai jätepuristimelle. Paineen pysyessä säätöarvoa pienempänä, johdetaan öljyvirtaus sylinterin varren puolelta männän taakse = pikaliike. Paineraja säädettävissä 60 - 350 bar.

120,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Walvoilin hydraulisesti palauttava klapikoneventtiili "kickout". Pienikokoinen malli enintään 45 l/min virtauksille.

150,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa