Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Kaksoispumput

Nopeat toimitukset 2- ja 3-ryhmän kaksois- ja kolmoispumpuista. Pumput voidaan kasata myös yhdistämällä eri ryhmän pumppuja.

Merkkikohtaisia kaksois- ja kolmoispumppuja on esillä omassa tuoteryhmässään.


Teräsrunkoinen 11 GPM kaksoispumppu sisäänrakennetulla kevennysventtiilillä. Erinomainen vaikkapa klapikonekäyttöön: sylinterin paluuliike ja kevyemmät halkaisut tapahtuvat joutuisasti, mutta halkaisusylinterillä saadaan myös täysi työntövoima vauhtia automaattisesti rajoittamalla. Made in USA.

240,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräspäätyinen, kestävä ja hiljainen Salami-pumppu toimitetaan myös kaksoispumppuna.

Esillä on tavallisin 2-ryhmän pumpputyyppi, jossa kiinnityslaippa on 71,4 x 96,0 mm pulttijaolla ja Ø36,5 mm kohdistusolakkeella, akselin kartiokkuus on 1:8 ja kiila on 3,2 mm.

350,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Liitossarjalla voit lisätä toisen tai kolmannen pumpun käyttämäsi Salami -pumpun jatkeeksi.

30,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
110,00 €*
*sis. ALV
61,00 €*
*sis. ALV
360,00 €*
*sis. ALV
30,00 €*
*sis. ALV
240,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa