Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Pumput ja osat

 

Merkkikohtaiset tuotteet

Tähän tuoteryhmään on koottu merkkikohtaisia pumppuja, joita käytetään traktoreissa, kaivureissa ja maansiirto- ja metsäkoneissa.


Vakiopumput

Vakiopumpuissa eri valmistajien tuotteet ovat keskenään vaihtokelpoisia mitoiltaan, suoritusarvoissa voi olla pieniä eroja.


Siipipumput

Vickers/Eaton siipipumppujen mallisarjoja vastaavat IFP-pumput ovat tilattavissa noin viikon toimitusajalla. Valmistaja on International Fluid Power (USA).


Koneikkopumput

Tähän tuoteryhmään on koottu vakiopumpuista poikkeavat pumppumallit, joita käytetään pääasiassa pienkoneikoissa.


Mäntäpumput

Tässä tuoteryhmässä on esillä vakiotilavuus-vinoakselimäntäpumppuja, joita usein käytetään mm. kuorma-autoissa. Din/ZF 4-pulttinen kiinnityslaippa ja 8-urainen akseli, jolla kytkentä ulosottoon tai kardaaniin.


Käsipumput

Käsipumppuja toimitamme 1- ja 2-toimisina, tankilla tai ilman.


Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa