Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea.
Yrittäjän eläköitymisen myötä aloitamme varaston tyhjennysmyynnin.


Toimituskulut alkaen 5€

Hydrauliikkaletkut

Manulin valmistamien letkujen ja puristettavien holkkien puristusmitat löytyvät tästä oppaasta.

Loppuunmyynnistä johtuen tämä tuoteryhmä on jo torso - kokoja on tarjolla vain rajoitetusti.


Erittäin taipuisa ja muotonsa hyvin säilyttävä vahvistettu letku imu- tai paluuletkuksi. Materiaali on synteettinen kumi, sallittu työpaine 5 bar.

19,50 €* / m
*sis. ALV

Kompakti yhden teräskudoksen keskipaineletku 1SC, Valmistaja Manuli. Käyttölämpötila: -40°C …+100°C. Sisäputki: mineraali- ja bioöljyn kestävä synteettinen kumi. Päällys: lämpötilan, otsonin ja hankauskestävyyden omaava synteettinen kumi.

3,40 €* / m
*sis. ALV

Yhdellä teräskudoksella vahvistettu keskipaineletku 1SN. Käyttölämpötila: -40°C …+100°C. Sisäputki: mineraali- ja bioöljyn kestävä synteettinen kumi. Päällys: lämpötilan, otsonin ja hankauskestävyyden omaava synteettinen kumi.

5,20 €* / m
*sis. ALV

Manulin valmistama 2SC (C=kompakti) korkeapaineletku. Käyttölämpötila: -40°C …+100°C Sisäputki: mineraali- ja bioöljyn kestävä synteettinen kumi. Vahvike: kaksi vedonkestävää teräskudosta. Päällys: lämpötilan, otsonin ja hankauskestävyyden omaava synteettinen kumi.

3,60 €* / m
*sis. ALV

Perinteinen 2SN-malli, johon voi asentaa myös kierrettävät liittimet. Käyttölämpötila: -40°C …+100°C Sisäputki: mineraali- ja bioöljyn kestävä synteettinen kumi. Vahvike: kaksi vedonkestävää teräskudosta. Päällys: lämpötilan, otsonin ja hankauskestävyyden omaava synteettinen kumi.

8,00 €* / m
*sis. ALV

Tekstiilikudoksesta valmistettu luja letkusuoja estää nirhaumat ja lisää letkun käyttöikää.

3,00 €*
*sis. ALV

Nyt toimituksille määräalennus!

-20% kun tilaat vähintään 100€:lla

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa