Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Hydrauliikkaletkut

Manulin valmistamien letkujen ja puristettavien holkkien puristusmitat löytyvät tästä oppaasta.

Varastosta toimitettavat paineletkut ovat tyyppiä Rockmaster 1SN/R1AT ja 1SC, sekä Rockmaster 2SN/R2AT ja 2SC.


Erittäin taipuisa ja muotonsa hyvin säilyttävä vahvistettu letku imu- tai paluuletkuksi. Materiaali on synteettinen kumi, sallittu työpaine 5 bar.

18,50 €* / m
*sis. ALV

Kompakti yhden teräskudoksen keskipaineletku 1SC, Valmistaja Manuli. Käyttölämpötila: -40°C …+100°C. Sisäputki: mineraali- ja bioöljyn kestävä synteettinen kumi. Päällys: lämpötilan, otsonin ja hankauskestävyyden omaava synteettinen kumi.

3,40 €* / m
*sis. ALV

Yhdellä teräskudoksella vahvistettu keskipaineletku 1SN. Käyttölämpötila: -40°C …+100°C. Sisäputki: mineraali- ja bioöljyn kestävä synteettinen kumi. Päällys: lämpötilan, otsonin ja hankauskestävyyden omaava synteettinen kumi.

2,10 €* / m
*sis. ALV

Manulin valmistama 2SC (C=kompakti) korkeapaineletku. Käyttölämpötila: -40°C …+100°C Sisäputki: mineraali- ja bioöljyn kestävä synteettinen kumi. Vahvike: kaksi vedonkestävää teräskudosta. Päällys: lämpötilan, otsonin ja hankauskestävyyden omaava synteettinen kumi.

3,60 €* / m
*sis. ALV

Perinteinen 2SN-malli, johon voi asentaa myös kierrettävät liittimet. Käyttölämpötila: -40°C …+100°C Sisäputki: mineraali- ja bioöljyn kestävä synteettinen kumi. Vahvike: kaksi vedonkestävää teräskudosta. Päällys: lämpötilan, otsonin ja hankauskestävyyden omaava synteettinen kumi.

3,50 €* / m
*sis. ALV

Tekstiilikudoksesta valmistettu luja letkusuoja estää nirhaumat ja lisää letkun käyttöikää.

3,00 €*
*sis. ALV

HDPE-muovista valmistettu kestävä ja joustava letkunsuoja, jossa on luonnollisen pyöreät reunat.

67,00 €* / Pakkaus
*sis. ALV

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa