Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Hammaspyörämoottorit

Hammaspyörämoottorit toimitetaan Sauer-Danfossin SNM-sarjasta ja Salamin 2ME-sarjasta. Moottorit ovat molempiin suuntiin pyöriviä ja noudattavat mitoiltaan vastaavia pumppuja. Salamin mallistoa on esillä alla, Sauer-Danfossin vaihtoehdot: ota yhteyttä sähköpostilla.

Ulkonaisesti nämä kaksisuuntaiset moottorit eroavat pumpuista siinä, että usein päätylaipasta löytyy vuotoliitäntä. Tämä on liitettävä tankkilinjaan, jotta tiivisteet pysyvät moottorin kuorien sisällä.

Bomfordin murskaimessa käytetty tukilaakeroitu alumiinirunkoinen hammaspyörämoottori. Tätä moottorimallia on esim. näissä Bomfordeissa: B457, B467 ja B577.

710,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräspäätyiset 2-ryhmän hammaspyörämoottorit pyörivät molempiin suuntiin. Toisin kuin geroottorit, nämä tarjoavat myös korkeita kierroslukuja.

185,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa