Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Geroottori-moottorit

Tavanomaisia geroottorimoottoreita on saatavilla useilta valmistajilta, esim: M+S, Meta Hydraulic, Adan, Bauer, Char-Lynn ja White. Moottoreiden tehokäyrät ja mittapiirrokset löytyvät moottorityypin yhteydestä. Esillä on yleensä kustakin moottorityypistä vain yhden valmistajan mallit, jos haluat muuta kuin tarjottua merkkiä, niin ota yhteyttä sähköpostilla.

Moottorityyppien luokittelussa käytetään Danfossin mallisarjan merkintöjä, ovathan ne useimmille tuttuja ja lähes standardiksi muodostuneita käsitteitä. Toimitamme myös harvinaisempia malleja eurooppalaisten tukkureiden valikoimista.

OMM-malli

Edullinen kiertoluistiventtiili-minimoottori vilja- ja lannoiteruuveille, kaislaleikkuriin ja moneen muuhun käyttöön. Käyttöakseli Ø 16 mm lieriö, 5 mm kiilaura. Rungon läpimitta 60 mm, kiinnitysreiät päädyssä M6 kierteillä, virtausaukot G3/8" SK.


OMP-malli

OMP-sarjan moottorit ovat paljon käytetty esim. vinsseissä, kuljettimissa ja maatalouskoneissa. Rakenne on yksinkertainen ja toimintavarma, sillä käyttöakseliin on yhdistetty kiertoluistiventtiili ohjaamaan öljynvirtausta.

Vakiona näissä moottoreissa on lieriö Ø25 mm akseli 8 mm kiilalla. Kiinnityslaippa on soikea SAE 2-pulttinen, pulttiväli on 106,4 mm. Kohdistusolake on Ø82,5 mm, virtausaukot G1/2" SK.


OMR-malli

OMR-tyypin moottorit ovat ulkonaisesti samanlaisia kuin OMP-mallin yksilöt. Kehittyneempi rakenne tarjoaa hyvän paineenkeston ja vääntömomentin sekä korkean hyötysuhteen.

Moottoreissa on lieriö Ø25 mm akseli 8 mm kiilalla. Kiinnityslaippa on soikea SAE 2-pulttinen, pulttiväli on 106,4 mm. Kohdistusolake on Ø82,5 mm, virtausaukot G1/2" SK.


OMS- ja OMSW-malli

OMS- ja sen napamoottoriversio OMSW eroaa rakenteeltaan edellä esitetyistä geroottori-moottoreista. Tässä mallisarjassa on erillinen jakoventtiili ja sillä oma käyttöakseli. Tarkka tasoventtiili tarjoaa entistä tasaisemman käynnin.

Vakiomoottorin akseli on lieriö Ø32 mm 10 mm kiilalla. Kiinnityslaippa on 4-pulttinen, pulttikehä on Ø106,4 mm. Kohdistusolake on Ø82,5 mm, virtausaukot G1/2" SK.

Napamoottoriin on tarjolla Ø35 mm 1:10 kartiokas akseli, 4-pulttisen laipan pulttikehä on Ø160 mm.


OMT- ja OMV-malli

Tämän mallisarjan moottorit eivät kuulu varasto-ohjelmaan, mutta tilauksesta näitäkin toimitetaan. Laita palautetta sähköpostilla, jos haluat tarjouksen OMT- tai OMV-moottoreista.


Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa