Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea.
Yrittäjän eläköitymisen myötä aloitamme varaston tyhjennysmyynnin.


Toimituskulut alkaen 5€

Geroottori-moottorit

Tavanomaisia geroottorimoottoreita on saatavilla useilta valmistajilta, esim: M+S, Meta Hydraulic, Adan, Bauer, Char-Lynn ja White. Moottoreiden tehokäyrät ja mittapiirrokset löytyvät moottorityypin yhteydestä. Esillä on yleensä kustakin moottorityypistä vain yhden valmistajan mallit, jos haluat muuta kuin tarjottua merkkiä, niin ota yhteyttä sähköpostilla.

Moottorityyppien luokittelussa käytetään Danfossin mallisarjan merkintöjä, ovathan ne useimmille tuttuja ja lähes standardiksi muodostuneita käsitteitä.

OMP-malli

OMP-sarjan moottorit ovat paljon käytetty esim. vinsseissä, kuljettimissa ja maatalouskoneissa. Rakenne on yksinkertainen ja toimintavarma, sillä käyttöakseliin on yhdistetty kiertoluistiventtiili ohjaamaan öljynvirtausta.

Vakiona näissä moottoreissa on lieriö Ø25 mm akseli 8 mm kiilalla. Kiinnityslaippa on soikea SAE 2-pulttinen, pulttiväli on 106,4 mm. Kohdistusolake on Ø82,5 mm, virtausaukot G1/2" SK.


OMR-malli

OMR-tyypin moottorit ovat ulkonaisesti samanlaisia kuin OMP-mallin yksilöt. Kehittyneempi rakenne tarjoaa hyvän paineenkeston ja vääntömomentin sekä korkean hyötysuhteen.

Moottoreissa on lieriö Ø25 mm akseli 8 mm kiilalla. Kiinnityslaippa on soikea SAE 2-pulttinen, pulttiväli on 106,4 mm. Kohdistusolake on Ø82,5 mm, virtausaukot G1/2" SK.


OMS- ja OMSW-malli

OMS- ja sen napamoottoriversio OMSW eroaa rakenteeltaan edellä esitetyistä geroottori-moottoreista. Tässä mallisarjassa on erillinen jakoventtiili ja sillä oma käyttöakseli. Tarkka tasoventtiili tarjoaa entistä tasaisemman käynnin.

Vakiomoottorin akseli on lieriö Ø32 mm 10 mm kiilalla. Kiinnityslaippa on 4-pulttinen, pulttikehä on Ø106,4 mm. Kohdistusolake on Ø82,5 mm, virtausaukot G1/2" SK.

Napamoottoriin on tarjolla Ø35 mm 1:10 kartiokas akseli, 4-pulttisen laipan pulttikehä on Ø160 mm.


Nyt toimituksille määräalennus!

-20% kun tilaat vähintään 100€:lla

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa