Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Asennustarvikkeet

Kiinnitystarvikkeet

Kiinnitystarvikkeet -osioon on koottu toimittamiemme laitteiden kokoonpanossa tarvittavia kiinnitystarvikkeita: ruuveja, asennus- ja lukkolevyjä yms.


Pikaliittimet

Pikaliittimistä varastoimme tavallisimmat tyypit: normaali "kippiliitin" eri kokoluokissa, tipattomat flat-face -mallit ja paineenpoistolla varustetut pikaliittimet. Ryhmäpikaliittimet toimitamme tilauksesta.


Liitäntälaipat

Pumppujen liitäntälaippoja ovat tyypilliset italialainen ruutukuvio, saksalainen neliö ja lisäksi meiltä saat SAE-kiintolaipat. Harvinaisemmat tuumaista pulttijakoa käyttävät liitäntälaipat toimitamme tilauksesta.


Muut tarvikkeet

Muut tarvikkeet -tuoteryhmään on koottu sekalaisia tarvikkeita kiiloista letkunkiristimiin ja käsikahvoista kaapeleihin.


Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa