Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Valmet 502 vanhempi versio

Toimitusaika: 1-3 päivää
545,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Kun alkuperäisen pumpun valmistus on lopetettu, voit teettää meillä pumpun toiveiden mukaan. Tässä esimerkki Valmet 502:n kaksoispumpusta, joka vanhemmissa malleissa kiinnitetään soikealla SAE A-laipalla ja akseli on 1:8 kartiokas.

Pumppu mittatilaustyönä -linkki löytyy sivun yläpalkista.

Tämä 502:n vastapäivään pyörivä pumppu on tilattavissa suoraan tältä sivulta. Nostolaitepuoli, etummainen lohko on 19 cm³ ja ohjauksen lohko 11 cm³. Tässä esimerkkipumpussa isomman lohkon liitäntä on imupuolella G3/4" ja painepuolella G1/2". Ohjauspumpussa on molemmin puolin euro-laippa 30 mm pulttikehällä. Pumppu korvaa Roquet 1L35IE10R -kaksoispumpun, jota tarjottiin varaosaksi alkuperäisen Cessnan valmistuksen loputtua.

Koska tuotetta ei ole yleensä hyllyssä valmiina, kestää toimitus pari viikkoa.

Kuvia asennuksesta.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa