Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Usit-tiivisteet, tuumakoot

Toimitusaika: 1-3 päivää
0,25 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Kartiokkailla kierteillä toteutetut liitokset tiivistyvät yleensä liimalla, teipillä tms lisäaineilla, mutta suorat kierteet (R tai G) vaativat tiivisteen tasopintojen väliin. Jos tiivistettä ei ole valmiiksi asennettu liittimeen, niin kupari- tai usit-tiiviste on helppo ratkaisu. Suurinta kokoa lukuunottamatta usit-tiivisteet ovat itsekeskittäviä.
Jos tiivistyspintaan on koneistettu upotus, niin varmista että valitsemasi tiiviste asettuu upotuksen sisään. Valitse tiivisteen koko ja lukumäärä.

Mittatarkat usitit tosi edullisesti - jos tarvitset isompia määriä, niin 100 kpl pusseissa hinta vaan paranee. Katso liittyvät tuotteet ->

Vaihtoehdot

Nimi Tiivisteen koko Hinta
1/8" 0,12 €
1/4" 0,12 €
3/8" 0,15 €
1/2" 0,19 €
3/4" 0,25 €
1" 0,40 €
1-1/4" 0,60 €
1-1/2" 0,70 €
2" 0,90 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa