Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 8 / 8 - Seuraava tuote >>

Tynnyripumppu Unipump Hybrid

Toimitusaika: 1 viikko
45,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Polttonesteitä, voiteluaineita ja useita kemikaaleja kestävä tehokas käsipumppu. Iskutilavuus 0,5 litraa, runko Nylonia, tiivisteet Vitonia. Pumppu on itseimevä ja tyhjentyvä - ei jäädy. Sopii kierreliitännällä 25 - 210 l tynnyreihin, imuputki on teleskooppinen.

Helposti vaihdettava letkukara ja kanisterin täyttönokka tulevat mukana. Englantilaista laatua, Naton ja Britannian puolustusvoimien käytössä, myyty jo yli 150000 kpl!

Tutustu valmistajan ohjeisiin. Tärkeimmät asiat käyttöönotossa: imuputki kiinnitetään kitkaliitoksella, paina putki pumpun sisään ja kierrä vain yhteen suuntaan ja kiinni pysyy, älä irrota kerran asennettua imuputkea. Kierrä pumppu tynnyriin runko-otteella, älä käytä kahvaa vipuvartena.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa