Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Tuplaajan osapaketti

Toimitusaika: 4-7 päivää
60,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Kun tarvitset vaikkapa etukuormaajaan tuplaajaventtiilin, jossa on tavanomaiset 1/2" pikaliitinrungot kahdelle eri toiminnolle, niin tässä siihen osapaketti. Kasaaminen ja asennus sopivaan paikkaan jää sinulle, kuvasta näet toimitussisällön.

Asenna lisäksi sähkökytkin (ja johto) sopivalle paikalle ohjaamoon. Virrattomana virtaus menee venttiilin läpi vastakkaisen puolen pikaliitinrunkoihin (P1/P2 -> C/D). Osapaketissa on tulopuolen P1/P2 -liittimiksi kaksi vaihtoehtoa, joko G1/2 sisäkierteellä tai ulkokierteellä. Kytkemällä virrat päälle voit ohjata käsihallintaventtiilillä toista toimilaitetta, venttiilin yläpinnalla A/B. Näihin virtausaukkoihin osapaketissa varattu suunnattavat kulmanipat.

Asennussuunta on vapaasti valittavissa, mutta käännä sähköpistokkeen johto kuitenkin alaspäin. Ja pölysuojat kannattaa pujottaa paikalleen ennen pikaliittimien asennusta. Nämä osat sopivat suoraan Duplomaticin BFD06 3/8" 6-tieventtiilin kanssa käytettäväksi (tilaa se erikseen).

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa