Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Soviteosa SAE AA 2-tehopumpulle

Toimitusaika: 1-3 päivää
70,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Klapikoneen tekijälle helpotusta: tällä sovitteella saat asennettua Haldexin (tai vastaavan kiinalaisen) 2-tehopumpun 5 - 6 hp bensamoottoreihin. Pumpun soviteosat ja akselikytkin myydään erikseen, tilaa akselikytkin tuosta oikealta puolelta "Liittyvät tuotteet".

Sopii mm. Honda, Loncin, Launtop... pienempi malli sopii noin 190 cm³:n 5 - 6 hv moottoreihin, joissa akseli on lieriö ∅3/4" (19,05 mm) ja kampiakselin akselitiivisteen upotus toimii ohjurina ∅41,25 mm. Kiinnityspultit (4 kpl) ovat läpimitaltaan 92 mm kehällä, pulttiväli on siis 65,1 x 65,1 mm.

Tähän sovitteeseen käypä pumppu (jonka kiinnityslaippa on tyyppiä SAE AA) keskittyy läpimitaltaan ∅1,78" (45,25 mm) aukkoon, pumpun kiinnitys: 2" x 2" (50,8 x 50,8 mm). Pumpun akseli on ∅1/2" (12,7 mm), kiilaura 1/8" (3,17 mm).

Akselikytkimen kiinnitys on helppoa, koska asennusaukossa on irrallinen soviterengas ja kytkimen voi kiinnittää akseliin etukäteen. Akselikytkin on tukeva tekoa, läpimitta on ∅65 mm.

Tilaa sovitteen lisäksi "Haldex2" -akselikytkin, se sopii polttomoottoreille, joissa on 3/4" käyttöakseli.

Vaihtoehdot

Nimi Polttomoottori Hinta
5-6 hv (3/4" akseli) 70,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa