Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Seurantaventtiili VSQ APP

Toimitusaika: 1-3 päivää
55,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Seurantaventtiili eli sekvenssiventtiili on paineohjausventtiili, jolla saadaan aikaan automaattisesti käynnistyvä toiminto, kun edellinen liike on mennyt loppuun saakka tai paine on saavuttanut asetetun arvon. Sekvenssiventtiilillä saadaan siis yhdellä ohjauskomennolla kahden sylinterin peräkkäinen toiminto.

Kytkentäohje:

Liitä seurantaventtiili vaikkapa T-haaralla ensin liikkuvan sylinterin painelinjaan liitännästä [V]. Toisena liikkuva sylinteri kytketään liitäntään [C]. Kun paine on noussut säädettyyn arvoon, venttiili avautuu ja toinen sylinteri aloittaa liikkeensä. Paluuliike tapahtuu yhtäaikaa molemmissa sylintereissä (vastaventtiilin läpi). Jos sylinterin toinenkin liikesuunta pitää ohjata tietyssä järjestyksessä, tarvitaan toinen sekvenssiventtiili, kytkentäohje löytyy oheisesta valmistajan esitteestä.

Huomaa että vähiten voimaa vaativan toiminnon pitää tapahtua ensin (mielellään tarpeeseen nähden iso ensin liikkuva sylinteri, jolloin työpaine on maltillinen venttiilin avautuessa).

Varastomallina on G3/8" sisäkierreliitännöillä varustettu malli, jonka maksimi virtaus on 35 l/min ja säätöalue 10 - 180 bar. Tehdasasetus on 90 bar, 1 kierros säätöruuvista nostaa painetta 30 bar.

Liitetiedostot

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa