Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Sauer-Danfoss 2-ryhmä

Toimitusaika: 1 viikko
175,00 €* / Kpl
*sis. ALV
Pyörimissuunta:
Kierrostilavuus cm³:
Akselin tyyppi:
Liitäntätapa:

Lukumäärä:

Sauer-Danfossin valikoimista löytyy eniten rakennevaihtoehtoja. Valitse pumpun pyörimissuunta, kierrostilavuus, akselityyppi ja liitäntätapa. Tuotteen hinta päivittyy näytölle valintasi perusteella. Mikäli toivomaasi pumppumallia ei ole saatavilla, saat siitä välittömästi tiedon, kun tilauksesi on käsitelty.

Esillä olevissa SNP2 -pumpuissa on kiinnityslaippana eurolaippa 71,4 x 96,0 mm pulttijaolla ja Ø36,5 mm kohdistusolakkeella.

1:8 kartioakselin ja Ø 15 mm lieriöakselin kiila on 4,0 mm. Katso virtausaukkojen mitat ja kierrekoot teknisistä tiedoista.

Pyydä tarjous sähköpostilla muista 2-ryhmän pumppumalleista, esim. jos tarvitset pumpun SAE-laipalla ja ura-akselilla tai saksalaisella Bosch-mitoituksella.

Liitetiedostot

Tekniset tiedot
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV
39,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa