Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 6 / 6 - Seuraava tuote >>

Salami VDM6 sarjanippa

Toimitusaika: 1-3 päivää
5,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Venttiilien sarjaliitäntä [U5] ja suljettu keskiasento [U7] hoituvat Salamissa yhdellä ja samalla nipalla. Hakasuluissa valmistajan tunnukset näille ominaisuuksille, katso esite.

Kun tarvitset painevirtauksen vielä seuraavallekin venttiilille, käytä sarjanippaa. Mitoiltaan 3/8"-18 NPTF tulpalle löytyy paikka lohkon yläpinnalta T-liitäntäaukon pohjalta. Kytke aina paluuletku säiliöön T-liitäntään ja ota painevirtaus seuraavalle venttiilille Salamin kyljestä löytyvästä P3 eli N-liitännästä.

Kun Salamin venttiili liitetään ei ympäripumppaavaan järjestelmään, saat suljetun keskiasennon laittamalla sarjanipan edellä kuvatusti. Lisäksi venttiilirungon sivussa oleva P3-liitäntä pitää tulpata.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa