Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

L1-L2 ristivipuohjain

Toimitusaika: 1-3 päivää
75,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Ristivipuohjain kahden toiminnon hallintaan yhdellä vivulla. Sopii Salamin VDM6-venttiiliin suuntakarojen käyttöön. Kevyt ja hyvä käyttötuntuma.

Kaksi mallivaihtoehtoa:

L1-L2 -ristivipuohjain sopii tavanomaisten suuntakarojen käyttöön.

L3-L4 -ristivipuohjain on tarkoitettu 4-asentoisen (lukkiutuvan) kelluntakaran (uiva asento) käyttöön. Pitempi kelluntakara malli 11 tai malli 12 tarvitsee rinnalleen samanpituisen "normaalikaran", malli 01-XL.

Helppo asennus, katso alta diaesitys asennuksen vaiheista, kuva vaihtuu nuolipainikkeella. Diasarjassa asennetaan L1-L2 ohjain, L3-L4 mallin asennuksessa pohjalevyn alle tulee korotuspalat (tuotekuvat).

Vaihtoehdot

Nimi Hinta
75,00 €
80,00 €

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa