Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea.
Yrittäjän eläköitymisen myötä aloitamme varaston tyhjennysmyynnin.


Toimituskulut alkaen 5€

Salami kaksitoimikara 01

Saatavilla: 2 Kpl
Toimitusaika: 1-3 päivää
19,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Salamin VDM6 venttiilirunkoon on saatavana monta vaihtoehtoista karamallia, tässä yleisimmät - sähköohjatut karat tulevat esille myöhemmin. Karojen tunnistenumerot ovat samat, jotka löytyvät valmistajan esitteestä.

Useimmiten venttiili toimitetaan 2-toimisella sylinterikaralla, moottori- tai 1-toimikaralla. Nämä ovat kolmiasentoisia ja karan asennoitin on tavallisimmin keskittävä jousipää.

Kaksitoimikara 01

  • tavallinen sylinterikara, keskiasennossa sylinteri pysyy paikallaan

Pitkä kaksitoimikara 01-XL

  • Kuten edellinen, mutta pitempi. Tätä tarvitaan karan 11 tai 12 rinnalle, kun kelluntaominaisuutta käytetään ristivivulla.

Yksitoimikara 05

  • venttiilin A-portti on käytössä, B tulpataan

Moottorikara 02

  • keskiasennossa sylinteri kelluvassa tilassa, moottori vapaalla (ei pysähdy vauhdista kuin seinään). Tämä on myös hyvä valinta, kun ohjataan sylinteriä, jossa on lukkoventtiili.

Seuraavat karat ovat kellunnalla, siis kun karalla on 3 toiminta-asentoa neutraalin 0-asennon lisäksi. Nämä karat toimitetaan asennoittimen kanssa. Katso kuvista hallintavivun ja karan suunnat, kuvat saat klikkaamalla suuremmaksi.

Kellunta ja asentolukko 12

  • tavallisin kelluntakara, jossa kellunta (3) on asennon 1 jälkeen (jolloin A-portti on paluulinja). Siis vipua työntämällä käyttäjästä poispäin toimilaite laskee ja sen jälkeen lukkiutuu kellunnalle (kara ulos). 

Kellunta ja asentolukko 11

  • kun halutaan kellunta asennon 2 jatkoksi, siis kuvan tilanteessa vivusta vetämällä venttiilistä ulospäin (kara sisään). Kelluntaan mennään, kun B-portti on paluulinja.

Vaihtoehdot

(Vaihtoehdoilla on eriäviä toimitusaikoja)
Nimi Hinta
19,00 €
21,00 €
19,00 €
19,00 €
79,00 €

Tyhjennysale!

-35%

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa