Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Radio kauko-ohjain

Toimitusaika: 1-3 päivää
140,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Nyt on vinssien, hydraulikoneikkojen, ovien, nostimien ym. kauko-ohjaus helppoa ja luotettavaa.

2,4 GHz ohjelmoitava radiolähetin-vastaanotin, ei paristoja vaan micro-usb -liitännällä ladattava 3,7 V LiPo akku.

Kahden ja neljän toimintopainikkeen lähetin ohjaa vastanotinta, jossa on 6 ohjelmoitavaa lähtöä. Puolijohdekytkimet pystyvät käyttämään 5 A kuormaa, yhteensä 20 A yhtäaikaa. Vastaanotin kytketään 9 - 30 VDC jännitteelle. Vastaanottimelle voi kloonata useita lähettimiä, lisälähettimet ovat esillä vaihtoehdoissa.

Lähetin ja vastaanotinpari toimitetaan valmiiksi synkronoituna. Tehdasasetuksena 2-painikkeinen ohjaa kahta lukkiutumatonta lähtöä ja 4-painikkeinen neljää lähtöä. Toimintopainikkeiden lisäksi lähettimessä on virtakytkin ja 4-painikkeisessa lisäksi sininen ohjelmointipainike.

Vastaanottimen toiminnat voidaan ohjelmoida ja kytkentä voi olla myös yksilöllisesti lukkiutuva. Lähtöön 5 (tai 9) voidaan ohjelmoida pumppukäyttö, eli aina painettaessa toimintapainiketta käynnistyy pumppu tai moottori. Käytössä on myös hätäseis -toiminto: kun lähettimeen kytketään virta, tulee lähtöön 6 (tai 10) ohjausjännite. Virtakytkimen painallus kytkee jännitteen pois, eli se toimii hätäseis -painikkeena. Kaikki vastaanotinmallit ovat ohjelmoitavissa, mutta ohjelmointiin tarvitaan 4-painikkeinen lähetin, 2-painikkeisella ohjelmointi ei ole mahdollista.

Micro-sarjan lähetin on mallia 3A4146A (2-painiketta) tai 3A4144A (4-painiketta) 6-lähtöinen vastaanotin on mallia 3A414DA, tutustu tuotteisiin myös valmistajan verkkosivuilla.

Laitteella on eurooppalainen CE-hyväksyntä.

Vaihtoehdot

Nimi Lähetinmalli Hinta
2-painiketta + vastaanotin 345,00 €
4-painiketta + vastaanotin 365,00 €
Lisälähetin 2 painiketta 140,00 €

Liitetiedostot

Suomenkieliset ohjeet tulevat tuotepakkauksen mukana.
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
200,00 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV
6,00 €*
*sis. ALV
2,50 €*
*sis. ALV
75,00 €*
*sis. ALV
175,00 €*
*sis. ALV
20,00 €*
*sis. ALV
900,00 €*
*sis. ALV
150,00 €*
*sis. ALV
120,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa