Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Kaksi pikaliitinrunkoa telineessä

Toimitusaika: 1-3 päivää
29,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Helppo konsti lisätä hydrauliikan ulosottoja - pikaliitinrunko on telineessä, joka on helposti asennettavissa ruuviliitoksella.

Liitin on push-pull -tyyppinen, eli paineettomana kytkeminen ja irrottaminen onnistuu työntämällä/vetämällä. Liitinrunko on tavanomainen, 1/2" kokoinen ISO 7241-1 series A -normin mukainen liitin. Liitin liikkuu n. 0,5 senttiä kytkemisen ja irrottamisen yhteydessä, käytä siis liittimessä letkuja, jotka mahdollistavat kytkennän kevyen toiminnan.

Sisäkierre G1/2". Toimituspakkauksessa liitin, lukkorenkaat ja teline ovat irrallaan, kuvissa kasattuna (kuvat päivittyvät vaihtoehtoja valitsemalla).

Vaihtoehdot

Nimi Hinta
16,00 €
29,00 €
12,00 €

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa