Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Paluusuodatinrunko 3/4"

Toimitusaika: 1-3 päivää
21,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Putkistoasenteinen suodatinrunko G3/4 SK-liitäntä, suodattimesta riippuen läpäisee 50 - 70 l/min. Patruunaa suojaavan ohivirtausventtiilin avautumispaine on 1,7 bar. Suurin sallittu paine 10 bar.

Suodattimen runko on OMT:n T05V0R-malli, liitäntäkierre putkistoon ja suodattimeen on G3/4. Suodattimen kiinnitystä varten yläpinnalla on kaksi M8 -kierteytettyä reikää. Useita G1/8 sk-liitäntöjä painemittarin tai -anturin liittämiseksi

Tilaa myös suodatin! Tähän runkoon sopivat läpimitaltaan 98 mm:n CS05 ja CS06 -suodattimet, joiden korkeus on vastaavasti 145 tai 190 mm.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa