Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Paluusuodatinrunko 1-1/4"

Toimitusaika: 1-3 päivää
35,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Putkistoasenteinen suodatinrunko suodattimesta riippuen 140 - 180 litran maksimivirtaukselle. Patruunaa suojaavan ohivirtausventtiilin avautumispaine on 1,7 bar. Suurin sallittu paine 10 bar.

Suodattimen runko on OMT:n T10V0R-malli, liitäntäkierre putkistoon ja suodattimeen on G1¼", suodattimessa voi olla myös 1½-16 UNF -kierre. Suodattimen kiinnitystä varten yläpinnalla on kaksi M8 -kierteytettyä reikää. Useita G1/8 sk-liitäntöjä painemittarin tai -anturin liittämiseksi.

Tilaa myös suodatin! Tähän runkoon sopivat läpimitaltaan 132 mm:n CS10 ja CS15 -suodattimet, joiden korkeus on vastaavasti 180 tai 226 mm.

Jos käytät 1" paluuletkua, niin letkukaraksi sopii esim. tämä G1¼ x 1" -liitin.

Lisävarusteet

Nimi Lukumäärä Hinta Yhteensä
Painemittari 1/8" takaliitännällä 1 15,00 € 15,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa