Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Paineenalennusventtiili

Toimitusaika: 1-3 päivää
135,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kpl:

Alumiinirunkoinen paineenalennusventtiili G3/8" sisäkierreliitännöillä. Painetaso on säädettävissä, enintään 20 l/min virtaamille.

Kun hydraulijärjestelmässä on kohteita, joissa tarvitaan alhaisempaa työpainetta tai voimaa pitää rajoittaa, niin paineenalennusventtiilillä voidaan säätää muuta järjestelmää alempi painetaso. Tämä esillä oleva malli on 3-tie -tyyppiä, joka toimii myös paineenrajoitusventtiilinä, eli toimilaitteeseen kohdistuva ulkoinen voimakaan ei nosta painetta (paljoa), koska purkautuvalle öljylle on oma linjansa.

Paineenalennusventtiili on tyypiltään normaalisti avoin venttiili, jota lähtöpuolen paine pyrkii sulkemaan. Siis päinvastoin kuin paineenrajoitusventtiili, joka on normaalisti suljettu ja sitä tulopuolen paine pyrkii avaamaan.

Ohessa pari esimerkkiä Rexrothin VRP-venttiileistä, joissa jousena on malli 10, eli säätöalue on 11 - 105 bar. Tutustu valmistajan esitteisiin.

Kytkentäohje:

Kuvassa VRP-R -malli. Kytke korkeamman paineen tuleva virtaus liitäntään [P] ja liitännästä [REG] saat virtauksen alemmaksi rajoitetulla paineella. Kytke [R] -liitäntään letku säiliöön, niin toimilaitteen kohoava paine voi purkautua tankkiin riippumatta pumpun painetasosta.

VRP-R-VU -mallissa on lisäksi vastaventtiili välissä [REG] ja [P], joka mahdollistaa nopean paineen purkamisen toimilaitteelta, kun [P] -linjasta paine laskee alemmas kun tällä venttiilillä säädetty paine.

Vaihtoehdot

(Vaihtoehdoilla on eriäviä toimitusaikoja)
Nimi Malli Hinta
VRP-R 05.90.27-03-02-10 135,00 €
VRP-R-VU 05.90.19-03-02-10 145,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa