Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Paineakku

Toimitusaika: 1 viikko
120,00 €* / Kpl
*sis. ALV
Haluamasi esitäyttöpaine: bar

Kpl:

HST -kalvopaineakku vaimennukseen, paineiskujen puskuriksi tai energiavarastoksi.

Esillä on yksi malli MS -tuotesarjasta, tämän paineakun saat haluamallasi esitäyttöpaineella (N2).

MS 0,75-210

  • maksimi työpaine 210 bar
  • virtausliitäntä G1/2" SK, kiinnityskierre M33x1,5 UK
  • tilavuus 0,75 l, paino 2,8 kg

Esimerkki käyttötilanteesta: esitäyttöpaine P0=90 bar, järjestelmän alin käyttöpaine/maksimipaine on 100/180 bar (P1/P2). 0,75 litran paineakusta saatava tai varastoituva öljymäärä on 170 cm³.

Jotta paineakku toimii, täyttöpaineen on oltava alempi kuin alin hydrauliikan työpaine (P0 < P1, enintään 90%), esimerkiksi kun P1 on 80 bar, esitäyttö P0 on oltava enintään 72 bar.

Suurin työpaine saa olla enintään 8 x esitäyttöpaine (P2/P0 < 8, lukuarvo on paineakun painesuhde), esimerkiksi kun maksimi työpaine P2 on 180 bar, pitää esitäyttöpainetta P0 olla vähintään 23 bar.

Tutustu valmistajan verkkosivujen turva- ja laskuohjeisiin. Kiinnittämiseen sopiva kontramutteri löytyy sivun oikeasta reunasta, liittyvät tuotteet -otsikon alta.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa