Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

P40 käsisuuntaventtiili 5-karainen

Toimitusaika: 1-3 päivää
220,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Venttiilit ovat 40 L virtaukselle G3/8 liitännöin, paine- ja tankkiliitäntä G1/2. P- ja T-liitäntöjä on sekä venttiilin päällä, että sivulla. Yksikaraisessa vain sivulla. Yksi sivulla olevista tankkiliitännöistä on merkitty N-merkinnällä, siitä voidaan paine johtaa seuraavalle venttiilille kiertämällä sulkutulpan tilalle sarjanipan.

Varastomalleissa on kaksitoiminen sylinterikara, vapaakierto keskiasennossa, säädettävä paineenrajoitusventtiili. Tästä tuoterymästä löytyvät myös lisäosat, kuten yksitoimiset- ja moottorikarat, asennoittimet, kaapelit jne.

Vaihtoehdot

(Vaihtoehdoilla on eriäviä toimitusaikoja)
Nimi Hinta
79,00 €
105,00 €
145,00 €
180,00 €
220,00 €
259,00 €
299,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa