Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 2 / 2 - Seuraava tuote >>

Öljynjäähdytin Oesse 230 VAC

Toimitusaika: 1-3 päivää
450,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Hydraulijärjestelmät toimivat ja tiivisteet kestävät valmistajien ennakoimalla tavalla, kun hydrauliöljy saavuttaa nopeasti halutun käyttölämpötilan, eikä nouse liian korkealle. Näissä paluuöljyjäähdyttimissä termostaattikytkin käynnistää puhaltimen 60°C lämpötilassa, puhallin sammuu noin 48°C:ssa. Jäähdytintä käyttämällä järjestelmän öljymäärää ei tarvitse ylimitoittaa.

Italialaiset alumiinirakenteiset jäähdyttimet 230 VAC järjestelmään (toimitusajalla myös 3~ moottorilla), max. työpaine 16 bar. Mukana tulee asennustarvikkeet, puhallintermostaatti ja asennusohjeet (in english). Jäähdyttimien mitat ja mitoituskäyrät löytyvät oheisesta esitteestä, tässä perustiedot:

HY02401

  • öljyvirtaus 30 - 120 l/min
  • liitäntäkoko G1"
  • tilavuus 3,7 l
  • paino 11,4 kg
  • puhaltimen sähköteho 100/120 W
  • IP44
  • ilmamäärä 1400 m³/h

Jäähdyttimen (kyseessä ei siis ole öljynlauhdutin) jäähdytysteho on suoraan verrannollinen öljyn ja ympäristön väliseen lämpötilaeroon. Esimerkki HY02401:n jäähdytystehosta:

Öljyn lämpötila 60°C, ulkoilma 10°C, eli lämpötilaero on 50 astetta. Jos tilavuusvirta on 60 l/min, esitteen kuvaajasta näemme, että lämmönsiirtoteho on näillä arvoilla 0,25 kW/°C x 50°C, siis 12,5 kW.

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa