Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 11 / 11 - Seuraava tuote >>

Ohjausorbitroli Ognibene ST

Toimitusaika: 1-3 päivää
225,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Ohjausventtiili, joka on varustettu paineenrajoitusventtiilillä ja sylinterin shokkiventtiileillä, ympäripumppaavaan järjestelmään, liitännät G1/2". Orbitrol-venttiilillä säädät sylinterin pituutta tarkasti annostelemalla öljyä venttiiliä kiertämällä.

Varastomalli on yleisin orbitrol-tyyppi ST A ON, joka vastaa Danfossin OSPC ON -mallia. (ON: Open center, Non-reaction eli ympäripumppaava, jossa ulkoiset voimat eivät vaikuta ohjaukseen). Orbitrolille sallittu suurin paine on 210 bar, ohjausvoima 0,8 - 3 Nm. Ilman pumppua (hätätilassa) 120 Nm ratin väännöllä saadaan aikaiseksi 25 - 120 bar ohjauspaine ohjausvaihteen koosta riippuen.

Tehdassäätö varoventtiileissä on 90 bar, shokkiventtiili avautuu 150 bar paineessa. Ohjauspylvääksi sopii tavanomainen 12-hampainen ohjausakseli (mitat löytyvät liitteestä).

Venttiilille teknisissä tiedoissa ilmoitettu nimellisvirta mahdollistaa ohjauspyörän pyörittämisen suurimmalla sallitulla nopeudella, 100 rpm.

Muutaman päivän toimitusajalla on saatavilla myös merkkikohtaisia ohjausventtiileitä.

Vaihtoehdot

Nimi Kierrostilavuus cm³ Nimellisvirta Hinta
50 cm³ 5 l/min 225,00 €
250 cm³ 25 l/min 270,00 €

Liitetiedostot

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa