Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Ohjausorbitroli Ognibene ST

Toimitusaika: 1-3 päivää
245,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Ohjausventtiili, joka on varustettu paineenrajoitusventtiilillä ja sylinterin shokkiventtiileillä, ympäripumppaavaan järjestelmään, liitännät G1/2". Orbitrol-venttiilillä säädät sylinterin pituutta tarkasti annostelemalla öljyä venttiiliä kiertämällä.

Varastomalli on yleisin orbitrol-tyyppi ST A ON, joka vastaa Danfossin OSPC ON -mallia. (ON: Open center, Non-reaction eli ympäripumppaava, jossa ulkoiset voimat eivät vaikuta ohjaukseen). Orbitrolille sallittu suurin paine on 210 bar, ohjausvoima 0,8 - 3 Nm. Ilman pumppua (hätätilassa) 120 Nm ratin väännöllä saadaan aikaiseksi 25 - 120 bar ohjauspaine ohjausvaihteen koosta riippuen.

Tehdassäätö varoventtiileissä on 90 bar, shokkiventtiili avautuu 150 bar paineessa. Ohjauspylvääksi sopii tavanomainen 12-hampainen ohjausakseli (mitat löytyvät liitteestä).

Venttiilille teknisissä tiedoissa ilmoitettu nimellisvirta mahdollistaa ohjauspyörän pyörittämisen suurimmalla sallitulla nopeudella, 100 rpm.

Muutaman päivän toimitusajalla on saatavilla myös merkkikohtaisia ohjausventtiileitä.

Vaihtoehdot

(Vaihtoehdoilla on eriäviä toimitusaikoja)
Nimi Kierrostilavuus cm³ Nimellisvirta Hinta
50 cm³ 5 l/min 245,00 €
100 cm³ 10 l/min 252,00 €
250 cm³ 25 l/min 290,00 €

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa