Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Moduuliventtiili kaksoislukko

Toimitusaika: 1-3 päivää
60,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kpl:

Bauerin (Fluiconnecto) kaksoislukkoventtiili. NG6 mitoitus, max 60 L/min, 350 bar. Käytetään Cetop3 suuntaventtiilin alla pohjalaatalla, suuntaventtiilin karavuodolla ei ole merkitystä, lukkoventtiili estää sylinterin "ryömimisen".

Toiminta: BAVHR-012 -venttiilissä on paineavattavat vastaventtiilit molemmissa (A ja B) toimilaitelinjoissa, sylinteri on lukittu pituuteensa.  Suositeltu suuntaventtiili lukkoventtiilin kanssa käytettäväksi on Y-karainen malli (0713). Suuntaventtiililtä tuleva virtaus nostaa paineen toimilaitelinjassa, tämä paine puolestaan avaa vastaventtiilin paluulinjan puolelta ja sylinterin liike mahdollistuu.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa