Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

12V ∅80 mm moottori-pumppuyhdistelmä

Toimitusaika: 1-2 viikkoa
280,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Mikro-kokoluokan moottori-pumppuyhdistelmä, paljon voimaa pienessä paketissa.

Esimerkiksi on koottu 800W 12V kestomagneettimoottorilla ja 0,38 cm³ pumpulla varustettu malli. Imu- ja paineliitännät G1/4" sisäkierre. Paljon muitakin vaihtoehtoja, tutustu valmistajan esitteeseen, myös 24V versiot. Moottori-pumppuyhdistelmät kasataan tilauksien perusteella, sen vuoksi toimitusaika on parin viikon luokkaa.

Oheinen paketti tarjoaa virtausta 1 - 2,2 l/min, enintään 160 bar jatkuvalla paineella. Kestomagneettimottorin pyörimisnopeus vaihtelee erittäin laajalla alueella kuormituksen mukaan. Pumppu on Hydronitin K-sarjasta O-ryhmän pumppu, jonka piikkipaine on 200 bar.

Alla on kuva (klikkaamalla suurenee) tämän moottorin käyttösuhteesta ja tuotoista eri pumppuvaihtoehdoilla, tässä tiivistettynä esimerkkikoneikon tekniset arvot.

EPB80-0,812DC_T-KM0,4

  • max. jatkuva paine 160 bar
  • virtausmäärä 1 - 2,2 l/min
  • 150 bar työpaineella virtaus 1,2 l/min, 85 A virta
  • 150 bar työpaineella käyttösuhde S2=3,5 min ja S3= 12%

Tasavirtakoneikot on tarkoitettu lyhytkestoiseen käyttöön, käyttösuhde (S2/S3) kuvaa kuormitettavuutta.

S2 tarkoittaa pisintä käyttöjaksoa kylmällä moottorilla maksimilämpöön.
S3 tarkoittaa 10 min jakson aikana käyntijaksojen osuutta. Esim. 12% tarkoittaa 72 sekuntia käyntiä jokaisen kymmenen minuutin aikana.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa