Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

MF lisäventtiili nostolaitehallinnalla

Toimitusaika: 1-3 päivää
250,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kpl:

Satasarjan Massikoihin saa nyt lisäventtiilin, joka mahdollistaa nostolaitteen samanaikaisen käytön -  enää ei tarvitse vaihtaa kolmitiehanasta nostolaitteen ja ulkopuolisen käytön välillä.

Nostolaite toimii entiseen malliin nostolaitekaarelta. Reunimmaisella vivulla voidaan öljy ohjata kulkemaan tämän lisäventtiilin kautta. Nyt nostolaitetta voidaan nostaa ja laskea keskimmäisellä vivulla ja lohko, josta letkut lähtevät pikaliittimille toimii ulkopuolisessa käytössä. Jotta virtausta olisi käytössä pitää kutenkin nostolaitekaarelta ensin asettaa jatkuva pumppaus päälle. Ulkopuolinen käyttö on kaksitoimista, sivussa olevan hanan avaamalla yksitoimista. Vaihtoehtoja:

64609 nostolaitteen hallinta + yksi lisäventtiilillä (yksi- tai kaksitoiminen)

64608 nostolaitteen hallinta + kaksi lisäventtiilillä (joista toinen kaksitoiminen ja toinen valinnaisesti yksi- tai kaksitoiminen).

64603 ei nostolaitteen hallintaa, yksi lisäventtiili (valinnaisesti yksi- tai kaksitoiminen). Kaksi vipua, joista yhdellä valitaan traktorin oman nostolaitekäytön ja ulkopuolisen venttiilin välillä, toisella hoidetaan ulkopuolisen toimilaitteen käyttö.

64607 ei nostolaitteen hallintaa, kaksi lisäventtiilillä (joista toinen kaksitoiminen ja toinen valinnaisesti yksi- tai kaksitoiminen). Kolme vipua, joista yhdellä valitaan traktorin oman nostolaitekäytön ja ulkopuolisen venttiilin välillä.

Sopii vakiomallisiin traktoreihin, joissa ei ole suurtehopumppua, esim. 135, 165, 175, 185, 188, 265 ja 285. Toimituspakkauksessa on mukana kiinnitystarvikkeet, letkut ja pikaliittimet.

Vaihtoehdot

(Vaihtoehdoilla on eriäviä toimitusaikoja)
Nimi Mallinumero Hinta
64609 250,00 €
64608 350,00 €
64603 170,00 €
64607 300,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa