Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on esillä omasta varas­tosta löy­tyvät tarvikkeet. Pääosa tuotteista on jo myyty loppuun, mutta vielä on mahdollisuus tehdä edullisia hankintoja.
Yrittäjän eläköitymisen vuoksi koko varaston myydään nyt ulosheittohinnoin!


Toimituskulut alkaen 5€

MF lisäventtiili

Saatavilla: 1 Kpl
Toimitusaika: 1-3 päivää
320,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kpl:

Satasarjan Massikoihin saa nyt lisäventtiilin, joka mahdollistaa nostolaitteen samanaikaisen käytön -  enää ei tarvitse vaihtaa kolmitiehanasta nostolaitteen ja ulkopuolisen käytön välillä.

Nostolaite toimii entiseen malliin nostolaitekaarelta. Reunimmaisella vivulla voidaan öljy ohjata kulkemaan tämän lisäventtiilin kautta. Nyt nostolaitetta voidaan nostaa ja laskea keskimmäisellä vivulla ja lohko, josta letkut lähtevät pikaliittimille toimii ulkopuolisessa käytössä. Jotta virtausta olisi käytössä pitää kutenkin nostolaitekaarelta ensin asettaa jatkuva pumppaus päälle. Ulkopuolinen käyttö on kaksitoimista, sivussa olevan hanan avaamalla yksitoimista. Vaihtoehtoja:

64609 nostolaitteen hallinta + yksi lisäventtiilillä (yksi- tai kaksitoiminen)

64608 nostolaitteen hallinta + kaksi lisäventtiilillä (joista toinen kaksitoiminen ja toinen valinnaisesti yksi- tai kaksitoiminen).

64603 ei nostolaitteen hallintaa, yksi lisäventtiili (valinnaisesti yksi- tai kaksitoiminen). Kaksi vipua, joista yhdellä valitaan traktorin oman nostolaitekäytön ja ulkopuolisen venttiilin välillä, toisella hoidetaan ulkopuolisen toimilaitteen käyttö. Loppu varastosta.

64607 ei nostolaitteen hallintaa, kaksi lisäventtiilillä (joista toinen kaksitoiminen ja toinen valinnaisesti yksi- tai kaksitoiminen). Kolme vipua, joista yhdellä valitaan traktorin oman nostolaitekäytön ja ulkopuolisen venttiilin välillä.

Sopii vakiomallisiin traktoreihin, joissa ei ole suurtehopumppua, esim. 135, 165, 175, 185, 188, 265 ja 285. Toimituspakkauksessa on mukana kiinnitystarvikkeet, letkut ja pikaliittimet.

Vaihtoehdot

Nimi Mallinumero Hinta
64607 320,00 €

Tyhjennysale!

-40%

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa