Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea.
Yrittäjän eläköitymisen myötä aloitamme varaston tyhjennysmyynnin.


Toimituskulut alkaen 5€

1 lisäventtiili P510

Saatavilla: 2 Kpl
Toimitusaika: 1-3 päivää
150,00 € * / Kpl 120,00 € * / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Massey Fergusonin 100 - 500 -sarjan traktoreihin ja 35- ja 65-malleihin nostolaitekanteen asennettava ulkopuolisen hydrauliikan hallintaventtiili.

Badestnostin P40-sarjan venttilistä muokattu P510-malli, jolla saat käyttöösi joko yksitoimisen tai kaksitoimisen hydraulisen toimilaitteen hallinnan penkin alla olevan venttilikannen paikalle. Tässä venttiilissä ei ole omaa varoventtiiliä, joten traktorin varolla rajattu maksimipaine on käytössä myös ulkopuolisessa hydrauliikassa. Liitännät ovat G3/8" kokoa, ei sarjaliitäntämahdollisuutta.

Asennus:

  • Irrota nostolaitekannen oikealla puolella oleva kansi tai 3-tieventtiili
  • varo ettei pumpulta tuleva nousuputki lähde kannen mukana
  • asenna ensin venttiilin pohjalevy kahdella ruuvilla (käytä kuusiokoloruuveja, esim. näitä 7/16" - 1" UNC kuusiokolo)
  • pohjalevyyn venttiili kiinni kolmella ruuvilla
  • vasemman puoleiseen lohkoon letkut ja pikaliittimet
  • merkitse etummainen liitäntä kippiliitännäksi (paine 1-toimisessa käytössä)

Käyttö:

Kun venttiili on omalla paikallaan vivut etupuolella, niin ulkopuoliseen käyttöön lähtevät liittimet tulevat vasemman puoleiseen lohkoon ja oikean puoleisella venttiilillä valitaan toimintatapa. Toimintatavan valintavipu lukkiutuu kolmeen asentoon (ks. kytkentäpiirros).

1. Valintavipu keskellä
Jos vetovarret ovat nostolaitevivun määrittämässä korkeudessa, Massikan pumpulta ei tule öljyä lainkaan.
Vetämällä nostolaitevipua ylöspäin alkaa öljy virrata venttiilien läpi vapaakierrolla, nostolaite on pois käytöstä.
Vasemmalla oleva ulkopuolisen hallinnan venttiili on nyt yksitoimisessa tilassa (esim. kippaus). Käytä etummaista (A1) liitintä kippiliittimenä, takimmainen (B1) on koko ajan paineeton. Kippi nousee työntämällä vipua eteen, pysyy paikallaan vivun keskiasennossa ja laskee, kun vedät vipua taaksepäin.

2. Valintavipu edessä
Pumppu on edelleen vapaakierrolla ja nostolaite pois käytöstä. Vasemman puoleisella vivulla voit hallita kaksitoimista toimilaitetta. Vasemmasta vivusta vetämällä paine  menee takimmaiseen B1 liittimeen, etummainen A1 on paluu ja päinvastoin.. Käyttövivun keskiasennossa toimilaite (esim. kaksitoiminen sylinteri) on lukitussa tilassa.

3. Valintavipu takana
Traktorin nostolaite toimii normaalisti, eikä vasemmanpuoleista vipua pidä käyttää. Tämä siksi, että vetovarsien ollessa nostolaitevivun määrittelemässä tasossa, pumppu ei tuota virtausta venttiilille ja ulkopuolisen venttiilin käyttö voi aiheuttaa tahattomia liikkeitä toimilaitteessa, jos sellainen on kytkettynä. Vetämällä nostolaitevipu jatkuvan pumppauksen asentoon, voi vasenta venttiiliä käyttää normaalisti kaksitoimiseen käyttöön tässäkin valintatilassa.

Nyt saatavana myös P625, jossa on kaksi ulkopuolista hallintaventtiiliä.

Vaihtoehdot

Nimi Hinta
150,00 € 120,00 €
195,00 € 156,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa