Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

VPR3-G3/4"

Toimitusaika: 1-3 päivää
179,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Painekompensoitu määränsäätöventtiili, jossa sivuun ohjattavan virtauksen voi hyödyntää linjassa. Teräsrunkoinen, sisäkierreliitännät, maksimipaine 350 bar. Virtaus säädetään ilman työkaluja säätöpyörää kiertämällä, säätö on lukittavissa.


Käyttöesimerkki:
Kytke tuleva virtaus liitäntään [E] säädetty virtaus saadaan liitännästä [P] loput tilavuuvirrasta johdetaan [B] -liitännästä tankkiin tai käyttöön.
Painekompensoitu, joten kuormitus ei vaikuta linjan 'P' virtausmäärään.
Säädetty virtaus pysyy tasaisena kun työpaine vaihtelee välillä 50 - 200 bar, katso valmistajan esite. Toimilaitteen nopeuden säädöstä lisää hydrauliikan perusteita -sivullamme.

Vaihtoehdot

Nimi Tulovirtaus max Säädetty virtaus max Hinta
60 l/min 50 l/min 105,00 €
80 l/min 60 l/min 125,00 €
120 l/min 100 l/min 179,00 €

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa