Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Letkurikkoventtiili MFF

Toimitusaika: 1-3 päivää
14,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Teräsrunkoinen suojaventtiili letku- tai putkivaurion varalle. Estää paineen purkautumisen toimilaitteesta vaurion johdosta, asennetaan suoraan toimilaitteeseen, yleensä hydraulisylinteriin.

Letkurikkoventtiili koostuu sisäkierteisestä runko-osasta ja sen sisään kierrettävästä VUBA-tyypin patruunasta. Sulkeutumisherkkyyttä voi säätää venttiililautasen välystä muuttamalla. Vaihtoehdoissa on esillä muutamia varastomalleja. Venttiilin runko-osaa voit käyttää myös korotusnippana, kun esim. venttiilipöydän letkulähdöt pitää porrastaa eri korkeuksille - kierrä vain venttiili ensin ulos porauksesta.

Letkurikkoventtiili asennetaan venttiililevy sylinterin suuntaan, liian suuri paluuvirtaus sylinteristä sulkee virtaustien. Venttiili avautuu normaalitilaan, kun virtausta tapahtuu sylinterin suuntaan. Venttiililevyn ja patruunan rungon välinen etäisyys säätää sulkeutumisherkkyyden (virtauksen), katso esitteestä säätötiedot. Esim. 3/8" venttiilissä tavanomainen väli on 1,2 mm, joka sallii n. 30 l/min vapaan virtauksen.

Vaihtoehdot

Nimi Mallimerkintä Hinta
G1/4" UK/SK 8,00 €
G3/8" SK/SK 10,00 €
G1/2" SK/SK 14,00 €

Liitetiedostot

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa