Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Kaksitoiminen SRV-malli 02112

Toimitusaika: 1-3 päivää
145,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Parkerin (Commercial) Kontak KA10-venttiiliin saa myös venttiililohkoja, esillä pari vaihtoehtoa.

Näissä lohkoissa on G1/2" sisäkierrelähdöt A ja B, asennuksessa tarvitset myös lohkojen väliin tiivistesarjan, se löytyy tuosta oikealta puolelta "Liittyvät tuotteet". Karan vipupää on joko kantikas tai haarukkamallinen, poraus karan päässä on ∅8 mm. Huom. vanhimmat 70-luvun Kontakit eivät sovi näiden lohkojen kanssa, niissä keskellä oleva T-linjan aukko on pienempi (∅20,3 mm), samoin P- ja T-aukkojen väli k/k on 26 mm, näissä uudemmissa väli on n. 30 mm.

Kaksitoiminen sylinterikara: kaksitoiminen A1-karamalli, muovinen jousikuppi, jousikeskitteinen, karan pää kantikas. Tuotenumero 02101.

Kaksitoiminen sylinterikara: kaksitoiminen A1-karamalli, muovinen jousikuppi, jousikeskitteinen, karan päässä haarukka. Tuotenumero 32107.

Kaksitoiminen kellunnalla: kaksitoiminen C1-karamalli, alumiininen pitkä jousikuppi. Jousikeskitteinen, kara ulkona lukitus kellunnalle, karan pää kantikas. Tuotenumero 02132.

Kaksitoiminen SRV: kaksitoiminen A1-karamalli, muovinen jousikuppi, jousikeskitteinen, karan pää kantikas. SRV= Service Relief Valve eli lähtölinjoissa on poraukset linjakohtaisille varoventtiileille, kavitaatio- tai valintaventtiilille. Tuotenumero 02112, Parker 3529102112.

Vaihtoehdot

Nimi Hinta
220,00 €
210,00 €
270,00 €
145,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa