Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Tuettu kiinnitysosa 3000-4500MAX -malleille

Toimitusaika: 3-4 viikkoa
480,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

X2000 - 4500MAX mallien tuettu kiinnitysosa, hitsattavissa esim. kauhan pikakiinnityslevyyn. Pienemmän mallin mittatiedot löytyvät kuvista, samoin esimerkki kiinnitysoasan käytöstä.

Epätasaisessa maastossa kiinnikkeestään riippuva pyöritysyksikkö ja pitkä poranterä voivat heilua vaarallisesti ja aiheuttaa vahinkoa lähellä oleville rakenteille (henkilöitähän ei liikkuvan koneen vieressä saa edes olla). Kun kauhan kallistuksella otetaan pyöritysyksikkö tuen varaan, on liikkuminen turvallista ja puomi voi olla alempana. Työlaitetta käytettäessä tuki on kallistettava irti pyöritysyksiköstä, paitsi tietysti betonimyllyä käytettäessä.

Vaihtoehdot

(Vaihtoehdoilla on eriäviä toimitusaikoja)
Nimi Hinta
410,00 €
480,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa